reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
To samo pomyślałamwszystko fajnie, tylko co ja do tych plastrow wloze?
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
W sumie fakt, tym 2 plastrem to całego cycka bym sobie obwiązała a ciekawe jaki efekt jest po 1
ciekawe bo i cena jest przystępna Tylko czy na moje mega zwisy by pomogłyW a ciekawe jaki efekt jest po 1
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja mam takie male jak orzeszki w tym 1 zwis to może by pomogło, chodzi mi w zasadzie o jkaieś normalne cycki np. do sukienki,czy bluzki z dekoldem
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Jak pracowałam w cukierni to często pękała mi skóra na całych dłoniach. Wilgotne ręce,bo często myte wkładane do chłodziarek i to była przyczyna. Pomagał bardzo krem Garniera do rąk, ten czerwony i kąpiele dłoni wciepłej parafinie lub oliwie.
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
no widzisz u mnie 2 ciąze i karmienie fakt spowodowały nadmierny przyrost piersi mam straszne roztępy ale teraz strasznie obwisł no nic trzeba nasilic masarze
dobry mocno zabudowany biustonosz moze podratowac sytuacje.Podobno w warszawie na grochowskiej ma sklep najlepsza gorseciarka w polsce ktora potrafi tak dopasowac stanik ze cyce zmieniaja sie nie do poznania.Moze sie wybiore kiedys.
Ja mialam kiedys plastry ktore mialy trzymac biust zamiast stanika ale mojego D nie utrzymaly chociaz producent zapewnial.
pewnie "posiekaly" Ci sie dlonie od zmywania garow i niskiej temperatury.Sprobuj alantan albo bepanthen.Ostatnio zaczęła mi pękać skóra na kostkach u rąk.Boli jak cholera. Czego może mi brakować??????
reklama
donkat
Fanka BB :)
Ostatnio zaczęła mi pękać skóra na kostkach u rąk.Boli jak cholera. Czego może mi brakować??????
Popękane mam te paluchy na pewno nie od mycia garów, bo ich nie myję. A krem jakis dobry to muszę sobie kupić
to do mycia podlog
ja uwielbiam krem z Avonu, jest bardzo tlusty, a ja tylko takie lubie.
to J zawsze myje gary? ale ci dooobrze!!
Podziel się: