reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

te plastry, to rozwiazanie niestety tylko dorazne:-(
a przy randce rozbieranej z przystojnym (nie)znajomym i tak wszystko wyjdzie na jaw:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Jak pracowałam w cukierni to często pękała mi skóra na całych dłoniach. Wilgotne ręce,bo często myte wkładane do chłodziarek i to była przyczyna. Pomagał bardzo krem Garniera do rąk, ten czerwony i kąpiele dłoni wciepłej parafinie lub oliwie.

no widzisz u mnie 2 ciąze i karmienie fakt spowodowały nadmierny przyrost piersi mam straszne roztępy ale teraz strasznie obwisł no nic trzeba nasilic masarze ;)

dobry mocno zabudowany biustonosz moze podratowac sytuacje.Podobno w warszawie na grochowskiej ma sklep najlepsza gorseciarka w polsce ktora potrafi tak dopasowac stanik ze cyce zmieniaja sie nie do poznania.Moze sie wybiore kiedys.

Ja mialam kiedys plastry ktore mialy trzymac biust zamiast stanika ale mojego D nie utrzymaly chociaz producent zapewnial.

Ostatnio zaczęła mi pękać skóra na kostkach u rąk.Boli jak cholera. Czego może mi brakować??????
pewnie "posiekaly" Ci sie dlonie od zmywania garow i niskiej temperatury.Sprobuj alantan albo bepanthen.

reklama
Ostatnio zaczęła mi pękać skóra na kostkach u rąk.Boli jak cholera. Czego może mi brakować??????

Popękane mam te paluchy na pewno nie od mycia garów,:no: bo ich nie myję. :tak::-D:-D:-D A krem jakis dobry to muszę sobie kupić:tak:

to do mycia podlog:-D:-D:-D

ja uwielbiam krem z Avonu, jest bardzo tlusty, a ja tylko takie lubie.

to J zawsze myje gary? ale ci dooobrze!!

Do góry