reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

A co tutaj tak cichutko?:szok::szok::szok: Pewnie wszystkie juz zadbane to nie ma o czym pisac.Tylko ja kocmouch tu zagladam:-D:-D:-D
Dziewczyny w sierpniu jade do PL i mam pytanie jakie kosmetyki warto kupic?Chodzi mi o pielegnacje od stop do glow.Podajcie jakies swoje ulubione.Moga byc polskie i zagraniczne.Tylko nie angielskie plssss:-D:-D:-D

moje sugestie:
kremy do rak i stop 9jestem maniaczka smaorwania rak, stop i ust): Avon
balsam do ciala: garnier
kremy do twarzy: soraya, lirene, AA
zel do mycia twarzy: lirene
co do zelow pod prysznic, to nie ejstem do zadnego przywiazana.

reklama
Mam takie pytanie, może już był poruszany ten temat,ale jakoś tu nnie zaglądam, jak depilujecie szeroko rozumiane pojęcie bikini? Ja używam maszynki,bo najprościej,ale później mam takie brzydkie chrostki, jakieś podrażnienia. Macie dobry sposób?

Mam takie pytanie, może już był poruszany ten temat,ale jakoś tu nnie zaglądam, jak depilujecie szeroko rozumiane pojęcie bikini? Ja używam maszynki,bo najprościej,ale później mam takie brzydkie chrostki, jakieś podrażnienia. Macie dobry sposób?
Krem do depilacji lub woskowanie u kosmetyczku lub depilator :szok: lub laser.

Ja nie uzywalam w "tym" miejscu ale mam znajoma - o dziwo, panikare straszliwa -ktora "jedzie" depilatorem po calości i twierdzi ze do wszytskiego mozna sie przyzwyczaic.

:szok::szok::szok::szok::szok: jestem przerazona! ja depiluje nogi ale tylko do kolan, bo juz dalej przekracza moje mozliwosci,a co mowic bikini??????!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

wczesniej uzywalam depilatora w kremie, ale jakos nie bylam zadowolona, bo nie wszedzie zlapal jak trzeba, tylko to dotyczy samego bikini. w TYM miejscu uzywam maszynki do strzyzenia wlosow (stara meza) bez zadnej nasadki.

Do góry