reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

a moze wklej zdjecie to zobaczymy?

mi na pryszcze pomaga sudocrem...

ja jeszcze problem mam z ramionami... wlasnie taka kaszke na nich mam.. niby pryszcze ale nie pryszcze:p nie moge sie opanowac i je skubie..

reklama
Harsh wlasnie o to chodzi, ze to nie pryszcze, z daleka niewidoczne a z bliska jakbym miala cala twarz chropowata, jak zrobie peeling to wszytko ok, a na drugi dzien powrot masakra!

a moze wklej zdjecie to zobaczymy?

mi na pryszcze pomaga sudocrem...

ja jeszcze problem mam z ramionami... wlasnie taka kaszke na nich mam.. niby pryszcze ale nie pryszcze:p nie moge sie opanowac i je skubie..
a czy to takie pryszcze w kolorze skory? ze dopoki ich nie dotkniesz to nie wiesz, ze sa? nawilzaj je ile sie da. zobaczysz, ze pomoze :tak:

Na tradzik różowawy ponoć świetna jest glinka zielona :tak: ja nie stosowałam, ale koleżanka tak i bardzo sobie chwali. Wiem jeszcze z własnego doświadczenia, że kosmetyki w tym fluidy z formy Vichy są rewelacyjne ale mają jedną wade są cholernie drogie :dry:

Na tradzik różowawy ponoć świetna jest glinka zielona :tak: ja nie stosowałam, ale koleżanka tak i bardzo sobie chwali. Wiem jeszcze z własnego doświadczenia, że kosmetyki w tym fluidy z formy Vichy są rewelacyjne ale mają jedną wade są cholernie drogie :dry:
a guru hruda mowila co innego :baffled:

reklama
a guru hruda mowila co innego :baffled:
Ja nie mowie ze Vichy jest zle ale za te jakosc nie dalabym tyle kasy.

Harsh wlasnie o to chodzi, ze to nie pryszcze, z daleka niewidoczne a z bliska jakbym miala cala twarz chropowata, jak zrobie peeling to wszytko ok, a na drugi dzien powrot masakra!
Prawdopodobnie zle dobrana dieta, stres. Twoj organizm oczyszcza sie z toksyn poprzez skore. Peeling jest wskazany ale tez powinnas solidnie nawilzac i natluszczac( czystymi olejami roslinnymi) cere, bo parwdopoobnie jest odowodniona, przesuszona powierzchniowo. Diete zaopatrzyc w zdrowe tluszcze czyli tluste ryby, surowy olej z oliwek, avokado, orzechy oraz suplementowac cynk i wit z grypy B.

kina, mam takie cos na lini szczeki. Za nic sie nie moge pozbyc...
Linia szczeki odpowiada za sprawy hormonalne...moze masz rozlegulowane hormony?
A to co masz na ramionach to okolomieszkowe zapalenie skory. Najlepsze sa na to preparaty z wit A ale ostroznie!!! po zastosowaniu nie wystawiac skory na slonce gdyz moga powstac przebarwienia.Najlepiej stosowac wieczorem!

Do góry