reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

Marietka dasz radę:tak: ale stres:baffled:
Lilu super że wpadłaś :tak: Fajnie, że wszystko się układa, dzieci się w brzuszku nie kłócą i Lila nie daję w kość, wpadaj częściej:tak:
Magdzik wow, mój Misiek jak wpadł tak do śniegu to wrzeszczał chyba z 5min:rofl2: Laurę jak samą zostawię na śniegu to od razu płacz:szok::-D
Dzisiaj pewnie też sanki zaliczymy ale LAura jakoś nie przepada na dłuzszą metę, 10min jej wystarcza:sorry2:
Boziu jak ja nie znoszę porodów:baffled:a chciało mi się trzeciego:rofl2:

reklama
Witajcie kochane!!!!!!!!!!!!

Za Mariettkę kciuki zaciśniete:tak:

Odzywam się, nie umarłam nadal żyję i dycham sobie jakoś pomalutku. Nie mam czasu na forum, chociaż nie wyzywajcie dzisiaj zapisałam się do LIPCÓWEK 2012...i od razu spotkałam mamusię czekająca na bliźniaki jak ja, zawsze bedzie mi raźniej.

U mojej Lili ok, jest żywym sreberkiem, ale kochaniutka i samodzielna. Mamy małe problemy ze skórą bardzo nam się przesusza i małą często podrapana chodzi bo rączek nie da na noc ubrać w skarpetki;-):tak: no i mamy pomyśleć nad usunięciem tego naczyniaka z brzuszka i ja chcę to zrobić zanim moje dwie niespodzianki się urodzą.
A co do nich nadal płeć nieznana.Rosną i dzielą się wszystkim po równa także ginka mów,że zgodne dzieciaki będą. Po mnie totalnie nic nie widać, chyba do kręgosłupa mam je przyklejone.to tyle.

Tak mi przykro, że nie mam czasu na forum jak kiedyś. Często o Was myślę. Może jak niespodzianki już będą a ja do pomocy będę miała nianię znajdę czas.

POZDRAWIAM WAS OKROPNIE MOCNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witaj, wczoraj właśnie weszłam na lipcówki i zobaczyłam tam Ciebie, napisałam kilka słów, ale nie zdążyłam wysłać, bo Ania wróciła z przedszkola, a wtedy to już koniec pisania:)
Zatem teraz gratuluję bardzo!!!! Kurcze mi się wydaje, że wczoraj urodziłam Kamila a tu już kolejne dzieciątka przychodzą na świat.

Marietta kciuki zaciskam!!!

Dziś rano dostałam sms-a od znajomej-urodziła syneczka.

Zawsze mnie wzruszają takie informacje:)

My dziś idziemy z Kamilkiem do gastroenterologa, zobaczymy co będzie dalej z tą naszą celiakią...
Pozdrowionka:)

Mariettko trzymam magiczne kciuki BB !!!! :) jej...to już :-)

Antas, i dla was magiczne kciuki na wizycie u lekarza ! :)

Pędze ogarnąc chatkę i dziecię, bo mamy dzisiaj odwiedziny koleżanki z Cieszyna , którą poznałam na BB rok temu. Już się cieszę na harce naszych milusińskich :) :tak:
A zima ostro trzyma, fajnie ;)

Lilu, uściski serdeczne, trzymaj się cieplutko dzielna Mamusiu! :)
Całuski dla Lilianny :*

Miłego dnia

witam ja tylko na chwilę żeby zameldować że właśnie ruszamy na saneczki:-)
Marietta trzymaj się kochana !! i trzymam kciuki żebyś jak najszybciej urodziła;-)
Anitas właśnie ty też sporo chodzisz po tych lekarzach może wiesz jak wygląda badanie ph metri albo może któraś z was dziewczyny się orientuje co i jak bo niedługo nas czeka to badanie i jestem przerażona

Hej!
anitas_2 a czego ty tam szukałaś w lipcóweczkach 2012?????:-p Chcesz nam o czymś powiedzieć???:tak:

A ja jak postanowiłam postaram się choć kilka słów napisać od czasu do czasu.Lili właśnie zasypia po spacerku i kaszce, sama w łóżeczku, więc mam czas.

Miartiettka myślami jestem z Toba, dasz radę, a panna rzeczywiście bawić się już umie z mamusią :-D

Wczoraj byłam z Lili u dermatologa, babka współpracuje z swoim mężem, chirurgiem naczyniowym. Efekt taki ,że naczyniak Lili nie kwalifikuje się do operacji bo zaczyna samoistnie zanikać:tak::-):-):-) jupiiiiiiiiiiiiiiiiii bardzo mnie to cieszy:tak:
Idę zupkę doprawić......może wrócę....ale to forum uzależnia:-p

Wczoraj zaglądałam co chwilę czy nie ma wieści żadnych o Mariettcie ;p Jestem tak poddenerwowana jakby rodziła jakaś bliska mi kuzynka z rodziny (chociaż nie mam takiej bliskiej)
TRZYMAM KCIUKI :)

Moje dziecko wczoraj pod okiem taty przeglądało swoje kosmetyki, takie nowe zapakowane. Daje mu czasami bo ogląda pudełka a ja rzucam na niego okiem i mam chwilę spokoju. No ale oczywiście tata tak rzucał na niego okiem, że odpakował mydło i spróbował trochę otworzył żel do kąpieli i wylał pół na parkiet i chyba trochę ręce wylizał z tego no i dziś rano go przeczyściło. Dałam mu coloflor, zrobiłam kleik ryżowy na śniadanie, bo zawsze przez zatwardzenia kukurydziany, jagody z gerbera na deser akurat miałam i narazie spokój. Wogóle to nie wiem czy nie boli go brzuch po deserach rossmana...

Wiecie co marzy mi się długa plisowana spódnica , ale chyba przy moim 160cm to niedobrze to będzie wyglądało i szukam jakiejś na allegro takiej midi ;p bo mam małego zaskórniaka ;p

A no i jeszcze na dzień babci i dziadka zamówiliśmy dla dziadków kalendarze na 2012 rok ze zdjęciami Olka z każdego miesiąca roku 2011. Jak przeglądałam jak wyglądał w styczniu rok temu to prawie się popłakałam ;p

reklama
Do góry