reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Dziś na świat maleństwo przyszło! Zdrowe, piękne i radosne.
Oczka u niej jak gwiazdeczki,
usta u niej jak malinki.
a policzki tak czerwone, jakby różami obłożone

Gratuluję dzielna mamusiu:)

marietko zdjęcie boskie :-) mnie również aż łezka poleciala ze wzruszenia :-) piękna kochana księżniczka...niech zdrowo się chowa a Tobie mamuśka szybkiego powrotu do formy :-)

nooo i j sie witam...godzinę temu pożegnałam moje koleżanki przyjechały do mnie oblać odebrane prawko :tak: i minione urodzinki :-):-):-) tkże dziewuszki podrinkowy a ja.???????? uwaga wypiłam 4 piwa :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D oczywista sprawa że bezalkoholowe lechy free :tak::tak: boo byłysmy u mnie ja z mała więc innego piwka jak ezalkoholowe nie wpije:tak: teraz usypiam mała potem jak uśnie do końca posprzatam i wypije piwko ale już takie alkoholowe hehe tyskie :-D:-D a co...mała uśnie tooo mogę jedno gulnąć ;-)

maja ty nie marz tylko bierz się za staranka :-D:-D ja zaczynam robic badania wszystkie zrobię i zaczynamy majstrowanie synalka :-D:-D:-D bo mój teraz nie popuści ma być syn i już :szok: także rodzeństwo Julka mieć będzie :tak:

reklama
PISAŁAM do marietki i nockę miała bajeczną mała spała od 21 do 4 rano:szok:, no ewidentnie samopoczucie mamie poprawia, żadne me dziecię tyle w szpitalu nie spało

Do góry