Ania_86
Fanka BB :)
Witajcie mamusie,z okazji ,że mam wolne postanowiłam i ja się odezwać....Codziennie czytam co u Was, ale wpadam dosłownie na lekturę, a później nie mam kiedy odpisać. Po odwiedzinach mojego taty mała księżniczka udała się na drzemkę. Kurcze ,właśnie dowiedział się ,że rozwiązują firmę z którą współpracował i niestety został na lodzie. Nieźle zaczął się ten rok...Gizelko, przytulam Cię mocno...Marietko, daj znać jak po wizycie i czy niuńka zdecydowała się przyjść na świat sn:-)Nie wiem czy gratulować nowego mieszkanka, ale może nie będzie aż tak źle. Grunt,żeby właściciel nie robił Wam cyrków jak babeczka u której teraz mieszkacieBeti, jak zwykle na straży wrześniówekMała jaka zadowolona ze spacerku:-).Wczoraj wystawiłam nasz wózek na allegro i już po godzinie mieliśmy telefon. Przez telefon chciano utargować 200 zł. To trochę dużo zważywszy na cenę wyjściową .Teraz rozglądam się za spacerówką. Może coś polecicie???Mi osobiście w oko wpadła nuna Pepp PROMOCJA!!!! Wózek NUNA PEPP` 2011 + FOLIA GRATIS (2028764091) - Aukcje internetowe Allegro.
Aha, dawno nie odzywała się agata_89,co u Ciebie??
Aha, dawno nie odzywała się agata_89,co u Ciebie??
Ostatnia edycja: