Hausfrau, spokojnie. Masz wiele racji. Jak pisałam szczepienia to sprawa rodziców, ich decyzji, ile i jakimi szczepionkami zaszczepią.
Jednak co do argumentu, że po co to tutaj pisac skoro każda z nas na forum ma internet i wszystko tam znajdzie...To zatem po co forum, po co pytania a chociazby o wózek, zabawkę, antybiotyk, chorobę, i szczepienia.
To tak samo jak mając encyklopedie w domu twierdziłoby się, że wszystko sie wie. Nie nie wie się wszystkiego. Ja też nie wiem czy do końca robię dobrze, że nie szczepię na nic więcej niż to co zrobili przymusowo bez mojej zgody. Moze zaszczepie gdy bedzie starsza na polio, moze doszczepię na WZWB. Jednak nie teraz kiedy dziecko się rozwija tak intensywnie. To nasz wybór jako rodziców, we wsparciu naszych prywatnych lekarzy i rodziny. To ciężka decyzja, ale ją podjęliśmy. Może ktoś , tak jak ja coś tutaj przeczyta i zaczne szukac i czytać dalej...Ja nie miałam pojęcia, że są jakieś NOP....Aż nas samych to nie spotkało i przyjaciółka, również nie szczpiąca swych dzieci nie podrzuciła mi linków. A przeciez od 1998 roku mam interenet w domu. Nie miałam pojęcia
I tak jak pisze Dorotka, Mb1 ...i inne dziewczyny. Każdy zrobi z tą wiedzą, co uważa. Tylko dyskutujmy, dlaczego udawać, że tematu nie ma, bo ...wszystko jest w internecie?
Proszę nie kłóćmy się, wszystkie robimy dla naszych dzieci, co najlepsze według nas. Bo je kochamy
Toshi, nie widziałam tej lalki ale zajrzę na Allegro
Julka wstaje średnio o 6 do 7 rano.
Bywa, ze jak mam wolne to leżakujemy dłuzej , nawet do 8
bardzo rzadko jednak, a drzemka juz tylko jedna do 2 h , ale srednio to 1 godzinna.
Lece na spotkanie za kumpelami ze studiów, troszke sie wyluzuje, Julcia zostaje z tata, zadowolony nie jest, ale ja i owszem
Miłego wieczorku