Czy Wasze dzieci też mają takie meeeega ciężkie usypianie?? Ja chyba wyjdę z siebie i stanę obok...do tego jeszcze ciągle ten bolący brzuch po nocach i wycie przy jedzeniu...Już nie wiem może ja coś źle robię...
Koperek nie skutkuje...żadne tam kropelki też no ja chyba się wykończę...On chyba szybko je i łyka dużo powietrza. Nie wiem co zrobić żeby jadł wolniej...przecież mleka mu łyżeczką nie dam...
spróbuj sab simplex u nas pomogł mam 2 nie napoczęte opakowania jeśli byś potrzebowała
jeśli ci nie pierdka spróbuj jeszcze kminku u nas też podziłało wlałam do garnuszka wody i wsypałam kminku mielonego troszeczkę zagotowałam i dałam malcowi się napić też pomogło
stare sposoby też są dobre
"
KMINEK ZWYCZAJNY
Stosowany przy schorzeniach przewodu pokarmowego. Wodę kminkowa stosuje się w leczeniu kolki dziecięcej, gdyż ma działanie wiatropędne, zapobiega wzdęciom i bólom brzucha. Owoce kminku zmniejszają, a nawet całkowicie likwidują stany zapalane w układzie pokarmowym. Kminek poprawia trawienie przez pobudzenie wydzielania soków żołądkowych. Ponadto zwiększa apetyt i pomaga w wypróżnianiu. Roślina szczególnie polecana jest matkom karmiącym ze względu na swe mlekopędne działanie." cytat z Zabawki, porady. Dzieci i Niemowlta : Encyklopedia zi - domowa apteka
jeśli nie chcesz sama sporządzać to Hummana ma herbatkę z kminkiem i koprem
Gizelko witaj życzę podjęcia dobrej decyzji
u nas pogoda piękna zaliczyliśmy spacerek mały dziś nawet grzeczny i zasnol w łóżeczku pierwszy raz od 4 dni
w ramach ciekawoski ziołowe sposoby na różne dolegliwości
http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/1,79411,2806857.html?as=1&startsz=x