reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

ja tez juz po obiadku, wszamałam jeszcze jabłko i nektarynke i ledwo sie ruszam

Kerna Wszystkiego Najlepszego dla synusia

Małgos
szalejesz:-), wczoraj ciasto, dzisiaj bita amietana i owoce, same pysznosci:tak:. Podziel no sie:laugh2:. Ja kupiłam kopiec kreta, ale nie chce mi sie robic, lenia mam.

Dagna
na pewno cos wymyslicie. Ale wcale Ci sie nie dziwie, ze Ci sie chce płakac tym bardziej jak trzeba dojezdzac do pracy, a nie ma jak. Trzymam kciuki zeby sie wszystko poukładało.

Monia masz racje ze kasa szybko sie teraz rozchodzi. Tylko, ze wczesniej nie myslałam, ze az tak duzo jej trzeba. A co bedzie pozniej:szok::rofl2:

Onionek, widze ze tesciowka Cie rozpieszcza, niezle:baffled:

Ksiulka
ja mam sudocrem, i bede go do pupci uzywała

reklama
ale u nas cudna pogoda,prawdziwe indian summer:tak::tak::tak:
tylko korki koszmarne,bo obchody solidarnosci

zrobilysmy sobie z corcia pozegnanie lata,pojechalymy na plaze, zbieralysmy muszelki.lody i gofry...ahh a jutro ma byc juz zimno i sztorm:sorry2:

szkoda mi lata i ciepla:zawstydzona/y:

zrobilysmy sobie z corcia pozegnanie lata,pojechalymy na plaze, zbieralysmy muszelki.lody i gofry...ahh a jutro ma byc juz zimno i sztorm:sorry2:

JA też ci zazdroszczę....ile bym dała za spacer po plaży i jeszcze w słońcu...marzenie, chyba się przeprowadzę do Trójmiasta, bo u nas pogoda butelkowa, a ja nawet nie skorzystam.

Witam ponownie.

Witam!
Dagna gratuluje zakonczenia szafowego!
Trzymam kciuki za wizyty i za cesarkowe porody!
Jeszcze raz dzieki za zyczonka...
Ja dalej połamana na wysokosci "grazynki", kurde chodzic nie moge za bardzo i siedziec...no w sobote zobaczymy co tam sie dzieje...pewnie sie "jama grazyny" znaczy miednica, powieksza, rozwiera...hahaha
Miłego dnia dziołszki.

Magi mnie kroczysko nie boli tylko gdy siedze, z bolącym chodze jak kaczka a pod koniec dnia rwie jak cholera. Mam nadzieje że to tylko rozciąganie jakieś bo jak mi mała pęknie to seks dopiero na święta:szok:

CZESC WSZYSTKIM,
JESTEM TU NOWA , ALE CZYTAM BB OD PARU MIESIĘCY :) NO ,ALE NIE O TYM
BYŁAM WCZORAJ NA OSTATNIEJ WIZYCIE U GINA ( mam termin na tą niedziele ) robil mi usg i powiedział , ze mała wazy 3300 , ale to samo powiedział mi 3 tyg. temu jak miałam usg. i to mnie troche nie pokoi , ze wciągu 3 tyg. nic nie przybrała na wadze. zaczynam sie tym troche martwic. miałyście coś takiego????

tak jak piszą dziewczyny, usg lubi się mylić w pomiarach, skoro lekarz nie widzi nic złego to jest ok:tak:

A ja miałam nadzieje na słoneczny i ciepły wrzesień, nie znoszę pluchy:no: Mnie też szkoda lata.. może jeszcze wróci:blink:

Wszystkim które mają wizyty powodzenia!

status bezdomnego zmieniony na "zamaldewana u teściowej" .. ech....
pogoda do tyłka, zrobiłam żurek a na drugie schab w sosie słodko kwaśnym ze słoika z ryżem.. no przecież w ciązy jestem.. :D
chyba brzuszek mi opadł, ale to oceni M jak przyjedzie, bo ja sobie mogę to wmawiać żeby zgaga zniknęła.. a i nareszcie torbę spakowałam.. brakuje mi jeszcze perdułek tj wody, ręczników papierowych itp... ale to nawet na miejscu w szpitalu można kupić :)

dzięki dziewczyny za życzonka, jakos żal żal w serduchu a zarazem i szczęście że dziecię zdrowe i takie ...hmmm Zajebiste no:rofl2::rofl2::rofl2: jak sobie tak ogladnęłam fotki sprzed roku to łza sie kręci:nerd::nerd:

Ksiulka co do smarowania pupy. Ja mam podejście podobne co Ty. Im mniej chemii, tym lepiej dla malucha. Praktycznie mleko mamy nie odparza. Trzeba pilnować, żeby po każdym umyciu pupa była sucha i wtedy zakładać pieluchę. Kremów ochronnych praktycznie w ogóle nie używałam. Czasem jak widziałąm, że cos moze siędziać to posamrowałam no i jak już sięzdażyło, co przy niemowlaku stało się moze trzy razy:tak: to oczywiście sudocrem:tak:

A ja zrobiłam calzone znowu.....bosheeeee jakie to jest pycha. A nogi mam tak spuchnięte, że nawet w wojasy nie mieszczę stóp:wściekła/y:

A wiecie co....jestem rozczarowana moim M....wczoraj była ochota na przytulasy i sie chłop nie wywiązał!! Miał minę jakbym mu zaraz miała na niego wypluć bobasa...taki jakiś zniesmaczony i wystraszony...ehhh no ale trudno

tylko ciocia tosia taka do tyłka i zapomniała złożyc Michałkowi życzonka.. :(
Michałku, samych powodów do uśmiechów i zadowolenia!!!! cmoki!!!

reklama
Kerna Wszystkiego Najlepszego dla synka!
Dagna współczuje ..teraz bez auta to jak bez netu, czy komórki...
Małgos...grrr i do tego deseru jeszcze owoce...mniammmm
Onionek..."słodką" masz tesciowa..hahah
Angelus, bardzo podoba mi sie ta dietka...to moze az tak strasznie nie schudne...oby synus tolerował wsio.
A ja zaraz usne taka jakas snieta jestem...pojadłam obiadu, ogarnełam chatke...teraz se siedze i czekam bo moja mama wraca z germanii i wpadnie po drodze...oj

ja tez juz po obiadku, wszamałam jeszcze jabłko i nektarynke i ledwo sie ruszam

Kerna Wszystkiego Najlepszego dla synusia

Małgos
szalejesz:-), wczoraj ciasto, dzisiaj bita amietana i owoce, same pysznosci:tak:. Podziel no sie:laugh2:. Ja kupiłam kopiec kreta, ale nie chce mi sie robic, lenia mam.

Dagna
na pewno cos wymyslicie. Ale wcale Ci sie nie dziwie, ze Ci sie chce płakac tym bardziej jak trzeba dojezdzac do pracy, a nie ma jak. Trzymam kciuki zeby sie wszystko poukładało.

Monia masz racje ze kasa szybko sie teraz rozchodzi. Tylko, ze wczesniej nie myslałam, ze az tak duzo jej trzeba. A co bedzie pozniej:szok::rofl2:

Onionek, widze ze tesciowka Cie rozpieszcza, niezle:baffled:

Ksiulka
ja mam sudocrem, i bede go do pupci uzywała

taaa rozpieszcza... jakis przypadek normalnie, bo sama bylam w szoku :-D

hejka
jestem w domciu
nie nadrobie co u WAS,ale pozniej opisze porod i zaktualizuje liste
calusy

Witajjjj!!!! Ale zazdroszcze, ze juz w domku i to z malutka :-)

Do góry