Cześć wszystkim!
Ale znowu się dzieje!
Saraa - trzymam mocno kciuki! Powodzenia!
Marta2411 - wspaniałe wiadomości! Jednak dobrze jest trafić na dobrego eksperta!
A tak swoją drogą, ciekawe ile waży mój synuś? Zapytam gina na następnej wizycie! Córeczka ważyła 4000g, ciekawe, jak teraz?
Anja78 - zazdroszczę zapału i werwy! Też bym tak chciała, ale dalej niestety muszę grzecznie leżeć.
Marzę o tym, że na jednej z kolejnych wizyt gin mi powie - może pani robić wszystko! Śni mi się po nocach!
Ja też się dołączam - kciuki mocno zaciśnięte!
Hausfrau - gratki udanej wizyty!
Cieszę się, że same dobre wiadomości! Faktycznie malutko przytyłaś, ale to może tylko taka twoja uroda?
Ale znowu się dzieje!
Saraa - trzymam mocno kciuki! Powodzenia!
Marta2411 - wspaniałe wiadomości! Jednak dobrze jest trafić na dobrego eksperta!
A tak swoją drogą, ciekawe ile waży mój synuś? Zapytam gina na następnej wizycie! Córeczka ważyła 4000g, ciekawe, jak teraz?
Niestety nie miałam możliwości obejrzeć, ale jestem ciekawa, co było mówione na ten temat. Może ktoś opowie?Cześć dziewczyny,
w TVP2 ma być za chwilę o tych śmiesznych kubełkach do kąpieli, jeśli któraś z was jest zainteresowana - program 'Pytanie na śniadanie" - zaraz po rozmowie o dzieciach prezydenta.
Anja78 - zazdroszczę zapału i werwy! Też bym tak chciała, ale dalej niestety muszę grzecznie leżeć.
Marzę o tym, że na jednej z kolejnych wizyt gin mi powie - może pani robić wszystko! Śni mi się po nocach!
No to następna idzie do rozpakowania
wolfheart trzymamy kciuki !!!
Ja też się dołączam - kciuki mocno zaciśnięte!
Super wieści! Cieszę się, że humorek się poprawił!jezuuuuuuuuu dziewczyno, ale speed, no szok!!!!
wlasnie dzis chyba jeszcze wolfheart, wlasnie magi78 wiadomosc od niej podała
wiec czekamy na dalsze wieści z niecierpliwościa i mocno kciukami zaciskamy za nia i maluszka
Witam
udało mi sie na prywatna wizyte zarejestrowac na 01.09. (to bedzie z USG) wiec przed samym porodem praktycznie, a w przychodni termin od łaskawej pani rejestratorki na 07.09. wiec jak dotrzymam to tez pojde, w koncu wizyty powinny byc co tydzien w sumie, ale to nie w PL chyba, tylko mamy z Niemiec pisały, ze tak maja dobrze.
Wiec humorek juz mam lepszy, L4 na pewno załatwie bez łaski.
MILEGO DNIA
Zobacz załącznik 277161
Hausfrau - gratki udanej wizyty!
Witam!
Wróciłam ze szpitala i choć miałam być tam tylko 2 dni przeciągnęło się do 5. Przebadali mi chyba wszystko. Oczywiście echo serca płodu i przepływy ok i mój były lekarz siał tylko panikę. Przy okazji powtórzyli mi badanie tarczycy i wyszło w porządku. I innych badań multum bo chcieli dociec dlaczego tak mało przybieram na wadze. Do tej pory tylko 2 kg od początku ciąży ale nawet anemii nie mam. Maleństwo malutkie bo waży ok. 2300. Ale zdrowe i to najważniejsze a mi spadł kamień z serca. Na ktg skurcze malutkie najwyżej do 40%, ja ich nie czułam w ogóle. Powoli muszę nadrabiać zaległości tu na forum bo dużo do czytania.
Cieszę się, że same dobre wiadomości! Faktycznie malutko przytyłaś, ale to może tylko taka twoja uroda?