reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Widze ze tylko mnie dopadly te fatalne mdlosci, jejku nie zycze tego nikomu, dziwne uczucie, cale szczescie ze mam tylko z rana i pozniej mijaja, zauwazylam rowniez ze nie moge jesc swoich ulubionych dan ktore do tej pory tak uwielbialam a teraz najzwyczajniej stracily dla mnie smak:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Cieszę się,że mamy pewnie taki sam termin

Dziewczyny,jakie macie objawy?Bo ja jakoś nie czuję,jedynie piersi powiększyły mi się.A jak u Was??

Jak miło, że jest nas więcej :tak:
Co do objawów to głównie piersi, mi się bardzo nie powiększyły, ale booolą, zwłaszcza wieczorem... i są takie jakby napompowane... poza tym trochę mnie mdli i ciągle mi się odbija, zauważyłam też zwiększony apetyt (ale to niemalże od owu)
Dzisiaj kupiłam też sobie trochę luźniejsze spodnie, bo już ledwo się dopinałam, wprawdzie to dość wcześnie i nie chciałabym zapeszać, ale uznałam, że nie ma co gnieść fasolki, bo to jej na pewno nie pomoże... ;-)
Ah! no i senność! spałabym cały czas...

Witam :)
Chyba i ja się dołączam :)
Co prawda ciąża jeszcze nie potwierdzona bo to nasze trzecie dzieciątko i jakoś się z tym teraz nie spieszę. Wiem tylko że orientacyjnie termin wychodzi ok 4-6 września :)
Jest to dla nas zaskoczenie bo w sumie zawsze chcieliśmy mieć trójeczkę ale troszkę później ale los zadecydował za nas :)

Hej, dziewczynki :-)

Jak wam mijaja kolejne dni z myślą iz nosimy nowe zycie pod sercem? Mi jutro mija tydzień odkąd dowiedzialam się, że jestem w ciąży, długo wyczekiwanej zresztą. w głowie pełno planów, marzeń i obaw czy wszystko dobrze się ułoży. Od wczoraj mam dosyć mocne skurcze, więc leżę grzecznie i się nie przemęczam.

Nie wiem czy juz moge ale wedlug kalkulatorow mam na 2,09,2010 albo 04 09 2010 dokladniej dowiem się w piatek u lekarza tak więc niesmialo na razie napiszę tutaj :cool2:

No to coraz więcej wrześniówek :)
Ja ciągle nie wiem do jakiego lekarza mam pójść - mam duży dylemat, bo jak do tej pory same złe wrażenia co do zainteresowania pacjentką

Cześć Kochane!
I ja się do Was przyłączę, jak można:-) Teścik zrobiony wczoraj, u lekarza jeszcze nie byłam, ale już się cieszę. Co prawda, planowałm drugiego dzidziusia nieco później, ale...:-D

reklama
Do góry