Ostatnia edycja:
reklama
Cieszę się,że mamy pewnie taki sam termin
Dziewczyny,jakie macie objawy?Bo ja jakoś nie czuję,jedynie piersi powiększyły mi się.A jak u Was??
Jak miło, że jest nas więcej
Co do objawów to głównie piersi, mi się bardzo nie powiększyły, ale booolą, zwłaszcza wieczorem... i są takie jakby napompowane... poza tym trochę mnie mdli i ciągle mi się odbija, zauważyłam też zwiększony apetyt (ale to niemalże od owu)
Dzisiaj kupiłam też sobie trochę luźniejsze spodnie, bo już ledwo się dopinałam, wprawdzie to dość wcześnie i nie chciałabym zapeszać, ale uznałam, że nie ma co gnieść fasolki, bo to jej na pewno nie pomoże... ;-)
Ah! no i senność! spałabym cały czas...
Witam
Chyba i ja się dołączam
Co prawda ciąża jeszcze nie potwierdzona bo to nasze trzecie dzieciątko i jakoś się z tym teraz nie spieszę. Wiem tylko że orientacyjnie termin wychodzi ok 4-6 września
Jest to dla nas zaskoczenie bo w sumie zawsze chcieliśmy mieć trójeczkę ale troszkę później ale los zadecydował za nas
Chyba i ja się dołączam
Co prawda ciąża jeszcze nie potwierdzona bo to nasze trzecie dzieciątko i jakoś się z tym teraz nie spieszę. Wiem tylko że orientacyjnie termin wychodzi ok 4-6 września
Jest to dla nas zaskoczenie bo w sumie zawsze chcieliśmy mieć trójeczkę ale troszkę później ale los zadecydował za nas
wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
Hej, dziewczynki :-)
Jak wam mijaja kolejne dni z myślą iz nosimy nowe zycie pod sercem? Mi jutro mija tydzień odkąd dowiedzialam się, że jestem w ciąży, długo wyczekiwanej zresztą. w głowie pełno planów, marzeń i obaw czy wszystko dobrze się ułoży. Od wczoraj mam dosyć mocne skurcze, więc leżę grzecznie i się nie przemęczam.
Jak wam mijaja kolejne dni z myślą iz nosimy nowe zycie pod sercem? Mi jutro mija tydzień odkąd dowiedzialam się, że jestem w ciąży, długo wyczekiwanej zresztą. w głowie pełno planów, marzeń i obaw czy wszystko dobrze się ułoży. Od wczoraj mam dosyć mocne skurcze, więc leżę grzecznie i się nie przemęczam.
calineczka27
Fanka BB :)
Nie wiem czy juz moge ale wedlug kalkulatorow mam na 2,09,2010 albo 04 09 2010 dokladniej dowiem się w piatek u lekarza tak więc niesmialo na razie napiszę tutaj
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Cześć Kochane!
I ja się do Was przyłączę, jak można:-) Teścik zrobiony wczoraj, u lekarza jeszcze nie byłam, ale już się cieszę. Co prawda, planowałm drugiego dzidziusia nieco później, ale...
I ja się do Was przyłączę, jak można:-) Teścik zrobiony wczoraj, u lekarza jeszcze nie byłam, ale już się cieszę. Co prawda, planowałm drugiego dzidziusia nieco później, ale...
elesia
Zaciekawiona BB
Bestyja :P
Administrator
elesia, Tusiach i czarodziejska.
Wstawiłam Wam wasze suwaczki do podpisów.
Pozdrawiam wszystkie wrześniówki
Wstawiłam Wam wasze suwaczki do podpisów.
Pozdrawiam wszystkie wrześniówki
reklama