reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam porannie ,kawowo i nareszcie slonecznie :) Kaska urzadzala mi w nocy potancowke w brzuchu :) trzy razy obudzila mnie w nocy kopniakami ..... wiem ze czucie ruchow dziecka to piekne uczucie ........... ALE NIE W SRODKU NOCY !!! ;) Chyba mam baby z ADHD :)

reklama
witam mamuśki :-) choc pogoda nie dopisuje (u nas pochmurno, szaro i pada) to i tak miło jest, no bo nasze kruszynki dokazują :-D
ja piję kawkę bo miałam zalatany wczorajszy i przedwczorajszy dzionek i strasznie mało spałam i teraz jest mi strasznie ciężko. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Czasem i takie zalatane dzionki są potrzebne :tak:;-)
głodne jesteśmy a śniadanka dzisiaj do pracy nie wzięłam no i dopiero muszę do sklepu wyskoczyc. Co słychac u was??

Dziewczyny musze sie pochwalic.
Wczoraj wieczorem DOSTALAM KOPNIAKA
Jakie to niesamowite uczucie :-D:-D:-D
Co prawda od jakiegos czasu czuje takie pluski w brzuchu, ale wczoraj byl to ewidentny kopniaczek. Czekam teraz na nastepne :-)
Dzisiaj pomimo, ze boli mnie glowa, za oknem pochmurno i chyba bedzie padac, to i tak mam super nastroj. Az wrocila mi ochota do pracy:laugh2:
Milego dnia brzuchatki

Witam z ranka,
spijam kawkę bo u nas szarówka a od 5 rano spać nie mogłam i teraz oczęta mi się kleją:tak:
mb1 gratuluję kopniaka:-) piękne uczucie co nie?

Dzień dobry Dziewczyny :-)
Jak miło słyszeć, że co raz więcej mamuś czuje już ruchy swojego maluszka, tak to już ruchy a nie delikatne pluskanko, które czułysmy tygodnie wcześniej. I powiem Wam, że bardzo duże wrażenie wywarło na mnie oglądanie swego maluszka w obrazie 4D- zarys twarzyczki, ruchliwe rączki, brykające nóżki, grymasy buzi...ech teraz wciąż mam ten obraz przed oczyma i nasz kontakt z dzidziusiem stał się jeszcze bliższy. Juz nie mogę siędocekać na badanie połówkowe w centrum badań prenatalnych, to już 5 maja :-D
Tymczasem dzisiaj wizyta kontrolna u mojego ginekologa, pewnie też podejrzy na USG 2D jak miewa się dzidzia i założony pessar.

Pogoda na Śląsku piękna, ale zapowiadają deszcz.
Dobrego dnia dla Was!

reklama
Beniaminka -wanienka superowa-też pomyślę o takiej bo 10 lat temu garba się dostawało przy kąpieli,gdy wanienka była na stoliku-a tu wygodnie itd. Trezba faktycznei tylko stabilność sprawdzić przy zakupie. Co do USG 4D to niesamowita sprawa,ale u nas kosztuje około 250zł-300zł niestety za dużo wydatków ostatnio i chyba sobie nie zafundujemy takiego-chyba,że fundacja Odety zagości w Cze-wie :-p

Karolinkare -czekamy na wieści,odezwij się jak tylko będzie odpowiedź:tak:

Do góry