reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Czesc dziewczyny))
Troche mnie nie bylo, bo mialam kilka spraw do zalatwienia, najwazniejsze ze zaliczylam okuliste, no i oczywiscie okularki)))
I stad te moje bole glowy, a byly bardzo czeste.
Ja juz obrobiona w domku, obiad prawie gotowy, dzisiaj spagetti, mufinki w piecu a ryba po grecku juz w zalewie dochodzi, hmhmhm juz czuje jak ja jem
Witam nowe mamusie i super ze Kerna wracasz ,teraz juz na pewno bedzie z gorki

reklama
A co do bolu w pachwinach to tez tak mam, najczesciej jak za szybko wstane lub chce zmienic pozycje w nocy.
Mam jeszcze pytanko, czy ciagle czujecie bol piersi? bo ja juz w dzien juz tak nie, za to w nocy moje piersi daja znac o sobie za cala stanowczoscia

Bardzo dziekuje wszytskim za odpowiedzi, uspokoilyscie mnie bardzo. No coz sprobuje sie poryszac troche wolniej hehe :)

Karolinkare ja od lutego za rok jak blizniki beda mialy pol roku ( dalekie plany) zmierzam skonczyc moje studia, ostatni rok. Tylko ze mieszkajac we Wloszech a dojezdzajac do Krakowa na egzmainy :) Jest to moj ambitny plan zobaczymy jak sie uda, ale jestem dobrej mysli przy pomocy babc jednej i drugiej moze sie jakos uda :) Poza tym jestem zdania ze jak czlowiek chce cos zrobic, a ma nawet mniej czasu to jak sie dobrze zorganizuje to wszytsko moze sie udac, wiadomo potrzeba poswiecen itd ale cos za cos :)

Saraa pewność jest bo na usg widać siusiaka, bardzo go mały wyeksponował :)
Czytam o tych bólach i też takie miewałam przy Oliwku, teraz na szczęście czuję się o niebo lepiej i wszystko zapowiada sie jakoś pozytywniej.

Kasiona co do tych kłuć i rwania macicy ja też tak mam i też sie zaczęłam martwić ale skoro wszystkie tak mamy to chyba ok :-)
Kerna super że już wracasz...:-)
Asia... gratulkuje udanej wizyty....
hmm ja dzisiaj mam w planie zrobic Kebab Knora z frytami już wcześniej robiłam go i wyszedł super polecam :-D:-D

Bardzo dziekuje wszytskim za odpowiedzi, uspokoilyscie mnie bardzo. No coz sprobuje sie poryszac troche wolniej hehe :)

Karolinkare ja od lutego za rok jak blizniki beda mialy pol roku ( dalekie plany) zmierzam skonczyc moje studia, ostatni rok. Tylko ze mieszkajac we Wloszech a dojezdzajac do Krakowa na egzmainy :) Jest to moj ambitny plan zobaczymy jak sie uda, ale jestem dobrej mysli przy pomocy babc jednej i drugiej moze sie jakos uda :) Poza tym jestem zdania ze jak czlowiek chce cos zrobic, a ma nawet mniej czasu to jak sie dobrze zorganizuje to wszytsko moze sie udac, wiadomo potrzeba poswiecen itd ale cos za cos :)
oj święte słowa Kasia święte... ja też do osób ambitnych należę i mam nadzieję że dam rade no pomocy to zaoferowanej mam sporo już ( 2 mamy, babcia, matka chrzestna i jesczez koleżanki).. pozdrawiam

reklama
Saraa pewność jest bo na usg widać siusiaka, bardzo go mały wyeksponował :)
Czytam o tych bólach i też takie miewałam przy Oliwku, teraz na szczęście czuję się o niebo lepiej i wszystko zapowiada sie jakoś pozytywniej.
Czy lekarz powiedział Ci to z duzym prawdopodobieństwem?
Bo wiesz we wtorek będąc na badaniach prenatalnych rozmawiałam z lekarką prowadzącą badanie USG, i pytałam o ustalenie , chociaz malutkie płci dziecka- wyraźnie powiedziała mi że na tamten dzien 12 tyg 3 dni- i tak do 16 tygodnia ustalenie płci ma się jak 50/50 ponieważ zarówno płód żeński i męski mają w tym okresie jeszcze tzw wyrostek płciowy wyglądający jak małe prącie. U dziewczynek zmniejsza się dopiero około 16-20 tygodnia, więc wcześniejsze ustalenia to na dwoje babka wróżyła. To samo mówią artykuły dostępne w necie na ten temat, więc podziel się wiedzą , jak udało Wam się to ustalić. Bo przyznam , że i mnie ciekawość zżera :-)

Do góry