olcia23
list mama '05
Zjadlabym sobie takie zielone ,strzelajace jablko(chyba holenderskie)
Wlasnie zjadlam takie duze soczyste lekkokwasnawe jabucho
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zjadlabym sobie takie zielone ,strzelajace jablko(chyba holenderskie)
Witam Dziewczyny....ja też sie nie wyspałam......Beti ja tez zaniosłam zaświadczenie do UP i pani do mnie ,dlaczego nie mam L4,bo mówiła ,że jak nie będzie tego L4 to będzie mnie wysyłać do pacy.....,ale dla mnie to chore.....przecież to normalne,że mnie nie przyjmie nikt do pracy....a mam zjawić sie 7 maja(5msc ciąży)....przecież mi lekarka nie da ,jeszcze troche znam procedury L4-ośmieszę się pytając o nie....Najgorzej to sie boję,ze mogą mnie dać na roboty społeczne.....jak nie doniose L4.....ale jakby mnie dali to pójdę do gazety regionalnej i zrobię zadymy UP....
no super jak mi tak powie to chyba rozniosę cały ten urząd hehe...zobaczymy co będzie jak będzie chciała to w sobotę mam wizyte i wezmę l4 jak będzie potrzeba i im zaniosę szlag mnie na nich trafia...jeszcze tam mnie nie ma a już mi ciśnienie podskakuje
a powiedz mi jeszcze dlaczego nie da ci lekarka? ja mojego doktorka spytam powiem co i jak i zobaczymy
Witam u mnie tez sloneczko ale troche zimno. A co do tego bolu jajnikow to musisz brac magnez ok 150 mg dziennie- zapytaj swoja Gin. Bo moja powiedziala , ze to sa skurcze i do konca ciazy musze juz brac ten magnez. W Polsce praktykuja takze z nospa.I ja sie witam Dziewczynki Juz po sniadanku jajecznica i chclebek z pomidorkiem, kawusia z mleczkiem i juz mi lepiej, bo obudzilam sie z okropnym bolem jajnikow. Ale juz chyba przeszlo. Mam nadzieje. U mnie pieknie sloneczko swieci, pewnie zimno, ale zaraz jade odebrac wyniki i odwiedzic kolezanke ktora w kwietniu zostala mamusia. A wiec uszy jak radary i bede chlonac wiedze z doswiadczenia haha Do tego paczusie i herbatka i maly slodki brzdac latajacy pod nogami
Milego dnia zycze Kochane babeczki. Dzisiaj ponoc DZIEN CHLOPA
A gdzie ty kochana te polskie truskaweczki znalazlas? Zjadlabym pierogi z truskawkami i smietana, mniamWitam przy kawusi Mi dzisiaj leb rozsadza , mam nadzieje ze przejdzie Wczoraj wieczorem ruszylam po sklepach i wiecie co udalo mi sie znalezc ? Mrozone truskawki !!!! Nareszcie !!! i to jeszcz made in Poland !!! Oh zrobie dzisiaj zmixowane ze smietanka i kompocik do obiadu- rozmazylam sie Milego dzionka wszystkim !!
no super jak mi tak powie to chyba rozniosę cały ten urząd hehe...zobaczymy co będzie jak będzie chciała to w sobotę mam wizyte i wezmę l4 jak będzie potrzeba i im zaniosę szlag mnie na nich trafia...jeszcze tam mnie nie ma a już mi ciśnienie podskakuje
a powiedz mi jeszcze dlaczego nie da ci lekarka? ja mojego doktorka spytam powiem co i jak i zobaczymy
A gdzie ty kochana te polskie truskaweczki znalazlas? Zjadlabym pierogi z truskawkami i smietana, mniam