reklama
onionek
happy mama
Oj taka salate tez sobie dzis zapodam.. do tego rzodkiewke z twarozkiem
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Witam przy kawusi Mi dzisiaj leb rozsadza , mam nadzieje ze przejdzie Wczoraj wieczorem ruszylam po sklepach i wiecie co udalo mi sie znalezc ? Mrozone truskawki !!!! Nareszcie !!! i to jeszcz made in Poland !!! Oh zrobie dzisiaj zmixowane ze smietanka i kompocik do obiadu- rozmazylam sie Milego dzionka wszystkim !!
onionek
happy mama
Chyba czeka Cie jednak Magi wyprawa do tego Frankfurtu :-) Tak mysle, ze jak teraz jest taki szal na truskawy - to co to bedzie latem Ja to sie chyba nimi poobkładam
Beniaminka
Fanka BB :)
Mammi, Saara dziękuję za odpowiedzi ! Zatem mogę zasiąść do śniadanka, dopiero wstałam tak dobrze mi się spało, mrauu :-)
Misiaaka -powiadasz Dzień Chłopa ? :-) A mój kalendarz XP pokazuje mi dzisiaj Dzień 40 Męczenników :-) Dobre !
Może jak chłop to męczennik ;-) Biedne chłopy, mają się z nami 3 światy ;-)
Jeśli chodzi o wzrok i porody, to wiem, że odklejanie się siatkówki i stwierdzona jaskra ( wysokie ciśnienie wewnątrzgałkowe) są predyspozycją do cc, także bardzo duża wada wzroku- ale jak duża o tym decyduje Twój okulista i daje wskazania do cc lub nie.
Misiaaka -powiadasz Dzień Chłopa ? :-) A mój kalendarz XP pokazuje mi dzisiaj Dzień 40 Męczenników :-) Dobre !
Może jak chłop to męczennik ;-) Biedne chłopy, mają się z nami 3 światy ;-)
Jeśli chodzi o wzrok i porody, to wiem, że odklejanie się siatkówki i stwierdzona jaskra ( wysokie ciśnienie wewnątrzgałkowe) są predyspozycją do cc, także bardzo duża wada wzroku- ale jak duża o tym decyduje Twój okulista i daje wskazania do cc lub nie.
ja mam o tyle dobrze że jest własna działeczka a na niej owocki i warzywka:-) Truskawki nieopodal na działce u rodziców:-) My to jabłka, czerewśnie, gruszki, porzeczki i ulubiona borówka amerykańska
Z warzyw to w tym roku nie pożałuję sobie fasolki szparagowej, cukinii, sałaty i rzodkiewki
Z warzyw to w tym roku nie pożałuję sobie fasolki szparagowej, cukinii, sałaty i rzodkiewki
Beniaminka
Ale masz fajnie Gaja 23 :-) Cukinia , borówki....mniamm :-)
reklama
Kasiona
Gaja zazdroszcze jak bylam mala mama zalozyla mi ogrodek na balkonie