_koRba_
Fanka BB :)
hej kochane na wstepie Lilu gratuluje i zdrowia dla chlopcow. Pomyslalam sobie ,ze tyle mnie nie bylo to będe miała duuużo do nadrobienia a tu raptem pare stron. U nas wiele zmian obecnie mąż wyjechał szykowac nam nowe mieszkanie w UK my mielismy do niego dolaczyc jutro ale sie wszystko za przeproszeniem usralo i musze z malym zostac w polsce do 3 sierpnia i dopiero 3 sierpnia sie zobaczymy wiec miesiąc rozłaki. serce mi peka jak maly chodzi po domu i szuka taty . Wczoraj rozmawiali na skype to maly tulil klawiature laptopa calowal ekran i z radosci ze widzi tate skakal po calym mieszkaniu. Ciezko mi ale jakos damy rade Maly rosnie zdrowo na szczescie teraz ma etap nie nie. pieluchy praktycznie tylko do spania zakladamy no i na spacery bo zapomina mu sie wolac. Je wszystko najbardziej lubi owoce i warzywa slodycze ciastka i inne slodkosci calyh czas sa be. No i od kiedy na noc dostaje normalne krowie mleko (prawie 3tyg) to praktycznie przesypia cala noc. Ostatnio spal mi od 19:30 do 8:00 ale to bez drzemki popoludniowej bo my caly czas spimy popoludniu od 2 do 3 h. A co do naszego rzadu i ich "genialnych" pomyslow to szkoda słow. Nas na szczescie to juz nie bedzie dotyczylo ale myslalam ze juz mnie nic z ich pomyslow nie zdziwi a tu jednak taka niespodzianka. Uciekam do piwnicy po basen dla malego i naleje mu wody wystawie na balkon wrzuce troche pilek i bede miala czas dla siebie bo w taka pogode to George nawet nie daje rady poskromic Filipa
Tule Was mocno i milego popoludnia
Tule Was mocno i milego popoludnia