Ania 86 widzisz u męża w pracy jest tak że to już 3 kr jest od początku roku i nie wiadomo na jak długo zostanie więc nie chce podejmować takich decyzji, a pozatym dla niego liczy się tylko zysk i nic więcej (w sumie to może i dobrze bo premi ma prawie tyle co podstawy jak nie zawalą tk)
reklama
lilu02
Fanka BB :)
Dziękuję wszystkim i każdej z osobna za miłe słowa pocieszenia i wsparcia. Już zapomniałam,że w grupie raźniej.Będę częściej zaglądać bo mój B baaaaaaaaardzo o mnie dba i każe dużo wypoczywać także trochę czasu jeszcze dla siebie mam.
KOCHANE JESTEŚCIE!!!!
Dobranoc;-)
KOCHANE JESTEŚCIE!!!!
Dobranoc;-)
witam sie i ja,
dzieci odprawione a ja zasiadam z kawką i śniadankiem.
T. dziś ma drugą operację na drugie oko także kilka dni będę mimo iż będzie w domu sama, bo po tym to cały czas śpi albo leży bo go tak boli:-(.
Ale coś młody dziś marudny i cały czas na ręku albo na kolanach, w sumie dwa dni mi skrzypiał jak stare zawiasy ale dziś jakby lepiej, no ale może coś go gardło pobolewa
dzieci odprawione a ja zasiadam z kawką i śniadankiem.
T. dziś ma drugą operację na drugie oko także kilka dni będę mimo iż będzie w domu sama, bo po tym to cały czas śpi albo leży bo go tak boli:-(.
Ale coś młody dziś marudny i cały czas na ręku albo na kolanach, w sumie dwa dni mi skrzypiał jak stare zawiasy ale dziś jakby lepiej, no ale może coś go gardło pobolewa
hej Kacper dalej kaszlę jak nie przejdzie do poniedziałku to mamy zgłosić się po skierowania na badnia lekarz podejrzewa jaką alergię bądź astmę :-( przez ten kaszel non stop więźnie mu ta przepuklina więc latamy od lekarza do lekarza:-(
Miłego dnia;-)
Miłego dnia;-)
tosia1
zakochana mama
Witam,
Lillu, gratulacje!!! oj to dopiero wyzwanie! spokojnych 9 miesięcy
I gratulacje przejęcia firmy!!!
Aaaaaaa i widzę Agussię :-) hej!!!! i na wstępie.. jak moja Mała parę razy do Ciebie zadzwoniła to nieswiadomie :-) przepraszamy :-) cmok
u nas dziś pięknie jak na grudzien, oby tak do wiosny :-)
Siostra Małgorzata przez pomyłkę trafiła do piekła.
Przerażona dzwoni do świętego Piotra i mówi:
- Tu siostra Małgorzata! Popełniono straszny błąd!
Wyjaśniła cala sytuację i uzyskała obietnicę, że pomyłka szybko zostanie naprawiona.
Niestety, święty Piotr w natłoku obowiązków najwyraźniej o niej zapomniał.
Następnego dnia siostra Małgorzata znów dzwoni:
- Proszę, zabierzcie mnie stąd natychmiast! Na dzisiejszy wieczór zaplanowana jest orgia! Obecność obowiązkowa.
Święty Piotr przejął się losem siostry Małgorzaty i obiecał jak najszybciej sprawę załatwić.
Niestety, zapomniał i tym razem.
Przypomniał sobie dopiero nazajutrz, gdy usłyszał dzwonek telefonu.
Z drżącym sercem podnosi słuchawkę i słyszy:
- Cześć Piotrek, tu Gosia. Nie zawracaj sobie głowy.
Lillu, gratulacje!!! oj to dopiero wyzwanie! spokojnych 9 miesięcy
I gratulacje przejęcia firmy!!!
Aaaaaaa i widzę Agussię :-) hej!!!! i na wstępie.. jak moja Mała parę razy do Ciebie zadzwoniła to nieswiadomie :-) przepraszamy :-) cmok
u nas dziś pięknie jak na grudzien, oby tak do wiosny :-)
Siostra Małgorzata przez pomyłkę trafiła do piekła.
Przerażona dzwoni do świętego Piotra i mówi:
- Tu siostra Małgorzata! Popełniono straszny błąd!
Wyjaśniła cala sytuację i uzyskała obietnicę, że pomyłka szybko zostanie naprawiona.
Niestety, święty Piotr w natłoku obowiązków najwyraźniej o niej zapomniał.
Następnego dnia siostra Małgorzata znów dzwoni:
- Proszę, zabierzcie mnie stąd natychmiast! Na dzisiejszy wieczór zaplanowana jest orgia! Obecność obowiązkowa.
Święty Piotr przejął się losem siostry Małgorzaty i obiecał jak najszybciej sprawę załatwić.
Niestety, zapomniał i tym razem.
Przypomniał sobie dopiero nazajutrz, gdy usłyszał dzwonek telefonu.
Z drżącym sercem podnosi słuchawkę i słyszy:
- Cześć Piotrek, tu Gosia. Nie zawracaj sobie głowy.
kerna
http://www.lauraziobro.pl
MAgdzik jeśli ma przewlekły kaszel że lekarze podejrzewają astmę to proponowałabym najpierw małego odrobaczyć, zrobić posiew z kupki w kierunku pasożytów.
Lilu madre akie wieści!!! Chyba byłaś przerażona wiadomościa co? ja bym była. Ale nic nie dzieje się bez przyczyny;-)jesteś superwoman!!! Tak w duchu to ci zazdroszczę, bo a też marzyłam o licznej rodzinie ale strach mi nie pozwala A auto chyba okaże się i tak za małe;-)
Gratki przejecia firmy!!!!
Wpadaj częściej!
Lilu madre akie wieści!!! Chyba byłaś przerażona wiadomościa co? ja bym była. Ale nic nie dzieje się bez przyczyny;-)jesteś superwoman!!! Tak w duchu to ci zazdroszczę, bo a też marzyłam o licznej rodzinie ale strach mi nie pozwala A auto chyba okaże się i tak za małe;-)
Gratki przejecia firmy!!!!
Wpadaj częściej!
reklama