reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Witajcie J:-)

Ja tak tylko na chwilkę przybyłam, by się przywitać…i pochwalić się moim nowym suwaczkiem J:-D:-D:-D

Daria ma się dobrze..póki co nie choruje, ząbków mamy 7-em.Coraz więcej mówi, tańczy, biega..trudno ją w miejscu złapać J:eek::tak::-)

Pozdrawiam niedzielnie..i życzę udanego, leniwego dnia J:-p

Witajcie J:-)

Ja tak tylko na chwilkę przybyłam, by się przywitać…i pochwalić się moim nowym suwaczkiem J:-D:-D:-D

Daria ma się dobrze..póki co nie choruje, ząbków mamy 7-em.Coraz więcej mówi, tańczy, biega..trudno ją w miejscu złapać J:eek::tak::-)

Pozdrawiam niedzielnie..i życzę udanego, leniwego dnia J:-p

gratulacje wielkie
grono rodzenstwa dla wrzesniowych bobaskow powieksza sie

Taka ja spokojnej ciazy

prosze bardzo

dzien dobry

nie wchodzilam bo i czasu i ochoty malo
ja mialam mega migrene
julcys od tgodnia wysypana i walczylysmy z uczuleniem

olis na szczescie zdrowa
moja julcys mega dzielna w srode od pediatry poszlysmy na zastrzyk i zniosla bez placzu

jedziemy dzis na impreze

milej niedzieli

Witajcie J:-) Ja tak tylko na chwilkę przybyłam, by się przywitać…i pochwalić się moim nowym suwaczkiem J:-D:-D:-D Daria ma się dobrze..póki co nie choruje, ząbków mamy 7-em.Coraz więcej mówi, tańczy, biega..trudno ją w miejscu złapać J:eek::tak::-) Pozdrawiam niedzielnie..i życzę udanego, leniwego dnia J:-p
GRATULACJE kochana :-) spokojnych 9 miesięcy :-)

Taka_ja :):)GRATULACJE!!!!:-):-):-)
umnie jakoś fdziwnie:( zle sie czuje w pracy tak samo wymiotować mi sie chce MAsaKRA:(:-:)-(Buziaczki Dla Was Mamuski:)

Taka Ja , serdeczne gratulacje ! :tak::happy::happy:

Kerna, jej ale tragedia w tej rodzinie. Większość z nas miała wielkie szczęście, a Twój Michałek tez był przecież takim wcześniaczkiem. Coraz więcej się o tym mówi, może coś poruszy serca naszych decydentów.

Miłego dnia dla Was :happy:

reklama
ikalla - nie rozumiem stwierdzenia, byle katarek i w domu... No więc dla mnie żaden katarek nie jest byle, bo owszem może nam się polać coś z noska przez 2 dni, a może się lać tydzień, a nie dowiem się jaki jest ten katar dopóki nie minie... Dalej będę stać przy swoim, że jaki by nie był Panie nie powinny przyjmować takich dzieci bo po pierwsze: może to być coś wirusowego (zawsze zaczyna się przezroczystym lejącym), a po drugie one nie są tam od czyszczenia nosów czy podawania leków - baaa! nawet paracetamolu czy ibuprofenu nie mogą dać bez tel. na pogotowie. A wiadomo, że spływający katar dla dziecka - nie oczyszczany - może doprowadzić jak już pisałam do chorób gardła, oskrzeli czy płuc. Więc dla dobra nie tylko innych przebywających dzieci, ale i swojego wolę przetrzymać dziecko ze 2 dni chociaż, aby poobserwować czy coś więcej się nie wykluje, a tym innym nie narażam innych maluchów. Bo tak właśnie powstaje błędne koło - dzieci zarażają się od siebie wzajemnie.

Co do żłobków prywatnych i państwowych, poczytaj posty innych dziewczyn (ksiulka, dorotka), a nie tylko moje skierowane bezpośrednio do Ciebie... Ja nie uważam, że opieka u nas jest gorsza ale może na pewne kwestie bardziej jest kładziony nacisk w prywatnych. Ja z opieki jestem zadowolona, pomimo, że raz odebrałam dziecko z odparzoną pupą, no cóż zdarzyło się... Ale dzieci wyglądających jak pożal się boże nie zniosę i będę takie zachowania rodziców tępić :)

Ps. Słynny Maciuś wrócił do żłobka po 3 tygodniach, także nie był tylko "przeziębiony".

I żeby była jasność, Adam lekko pokasłuje, ale osłuchowo jest czysty, nie smarka, nie kicha, jest w żłobku.

Taka_ja
- gratuluję!!! Dbajcie o siebie.

Kerna - straszne :/ Nas już ścigają o szczepienie, bo miało być na przełomie października/listopada, ale Adam co chwilę chory. Wkurzyłam się i powiedziałam, żeby w jego kartę zajrzały. No masakra jakaś z tymi szczepieniami. Dziecko ostatnio tak osłabione, a ja już mam lecieć bo termin - niech ich coś trafi :)

Justyna - karmisz jeszcze? Bo pamiętam że chciałaś zaprzestać stąd moje pytanie.

Ja w pracy, ale chyba się wyrwę na małe zakupy :-D Zapowiada się "mega pracowity" dzień.

Dziś Adaś sam pobiegł do żłobka, Felek (jego misio pod ręką) i już go nie było :D Także cieszą mnie takie chwile :)

Udanego dnia dla wszystkich :)

Do góry