Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Witam kochane dawno mnie nie bylo ,ale z moja dwujeczka to wcale nie latwe znalezc chwile na napisanie czegokolwiek Kasiolec poszla w dniu kiedy przyszlam do domu ze szpitala z siostrzyczka teraz to juz jej zatrzymac nie mozna kombinuje jak kon pod gore mamy taki maly stoleczek to sobie go podsowa i dostaje sie do wczesniej upatrzonego celu Dzisiaj mielismy fajna przygode,maz polozyl portfel w przedpokoju na szafce do ktorej normalnie Kasiolec z ziemi nie siega - ale od czego jest stoleczek !!! Dobra dziewczynka do od razu cala kase przyniosla mamusi Ania skonczyla 12 tygodni juz guga i sie usmiecha - slodziak malutki Od 2 tygodni zaczela przesypiac nam nocki po 8-9 godzin jednorazowo wiec w zasadzie raj na ziemi
Agata i Marietta ciesze sie ze z brzuszkami wszystko w najlepszym porzadku ! Oby tak dalej !!!
Madzik gratuluje mieszkanka !!!
Gizelka badz dzielna , napewno kiedys los sie do Ciebie usmiechnie !
Tosia !!!! znowu zaplulam monitor !!! boska jestes z twoimi kawalami
Kerna ciesze sie ze z Laura coraz lepiej !!!
Przepraszam ze reszty nie wymienie ,ale naaaprawde mysle o Was bardzo cieplo !!!!
przelecialam kilka ostatnich stron i widzialam ze pisalyscie o klockach Duplo - ja Kasce dawalam do zabawy ,ale sama polaczyc ich nie umie ,co najwyzej jak ja cos zbuduje to ona porozdziela klocki wlozy do pudelka i trzesie tym pudelkiem - fajne bo glosne - jeszcze jest za malutka
I jeszcze jeden maly sukces Kasiu jak robi krowka - muuuuuuuuuuu,jak robi kotek - maaaał (nie mylic z miaał) jak robi wrona - ppppppppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra, jak robi dziadek - yhy,yhy,yhy (kaszlanie) a babcia ? --BLABLABLABLABLA !!!!!!!!!!!!
Buziaki wszystkim !!!!
Agata i Marietta ciesze sie ze z brzuszkami wszystko w najlepszym porzadku ! Oby tak dalej !!!
Madzik gratuluje mieszkanka !!!
Gizelka badz dzielna , napewno kiedys los sie do Ciebie usmiechnie !
Tosia !!!! znowu zaplulam monitor !!! boska jestes z twoimi kawalami
Kerna ciesze sie ze z Laura coraz lepiej !!!
Przepraszam ze reszty nie wymienie ,ale naaaprawde mysle o Was bardzo cieplo !!!!
przelecialam kilka ostatnich stron i widzialam ze pisalyscie o klockach Duplo - ja Kasce dawalam do zabawy ,ale sama polaczyc ich nie umie ,co najwyzej jak ja cos zbuduje to ona porozdziela klocki wlozy do pudelka i trzesie tym pudelkiem - fajne bo glosne - jeszcze jest za malutka
I jeszcze jeden maly sukces Kasiu jak robi krowka - muuuuuuuuuuu,jak robi kotek - maaaał (nie mylic z miaał) jak robi wrona - ppppppppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra, jak robi dziadek - yhy,yhy,yhy (kaszlanie) a babcia ? --BLABLABLABLABLA !!!!!!!!!!!!
Buziaki wszystkim !!!!