msdracula
Fanka BB :)
Witajcie babeczki
Paulka i msdracula fajnie zescie sie odezwaly rzeczywiscie na forum cisza jak makiem zasial U mnie teoretycznie termin cesarki na dzien przed urodzinami Kasi czyli 24 sierpnia,ale raczej watpliwe ze dociagne ..... od dwoch tygodni mam skurcze ,biore leki i leze plackiem (wyprosilam zeby lezec w domu ,bo chociaz na lezaco moge sie z Kasiolcem pobawic).Prosze trzymajcie za mnie magiczne kciuki zeby dociagnac jak najdluzej Buziaki wszystkim bb ciotkom !
trzymam kciuki kochana!!! A jak zareagowałaś na wieść o ciąży? jak tż? planowaliście? kurcze ja już sama nie wiem kiedy najlepiej starać się o kolejne...A różnica wieku tylko rok, szok ja po porodzie dostałam okres dopiero po 8 miesiącach więc u mnie by nie było szans wcześniej raczej
Witam
Młody spi a mnie pralka pierze zaraz pewnie skonczy
pozniej do pracy i tak minie kolejny dzionek
odliczamy dni do roczku
to o której ty zaczynasz pracę ? ja wczoraj tyle prania zrobiłam, że szok i dzisiaj mi się nudzi a pranie lubię robić
też musze pomysleć o butach..bo mała powli zaczyna chodzić. Po trawie i w domu na boso lub w skarpetach bo tak najlepiej przy nauce chodzenia, ale jak zacznie więcej chodzić to buty będą konieczne...
Wczoraj cały dzień myslałam o biednym skrzacie...trzeba doceniać każdy dzień jaki mamy...i że mamy zdrowe skarby