Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Tosia oplulam monitor - boskie !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba za szybko pochwaliłam hrabinę że lepiej śpi, bo teraz znowu zmiana na gorsze, pierwszą pobudkę ma już godzinę po zaśnięciu i jest wielki problem uspać ją i odłożyć. Często trwa to 1,5 h i wrzasku przy tym co niemiara. Ja podziwiam dziewczyny które decydują się na dzieci rok po roku, czy nawet po dwóch i trzech. Ja już nie zdecydowałabym się na kolejnego dzidziusia nawet po 20 latach. Mam dosyć, właśnie udało mi się uspać i odłożyć hrabinę po godzinnej walce. Jutro chyba wsadzę ją w paczkę i wyślę do Polski, niech babcie odchowają do 5 roku życia, potem jak będzie grzeczna to ją zabiorę.
witam pięknie ;-)
my w samym body z krótkim szalejemy, no i oczywiscie w czapeczce, która udaje koronę, bo moja Lady ma zapedy do rządzenia
ząbków niet ;-)
co do nocniczka, my nie sadzamy, moze to i pomysł na oswajanie Dziecka, ale na naukę stanowczo za wczesnie...to moje zdanie..czytałam, ze dziecko zaczyna kontrolowac czynnosci fizjologiczne ok 1,5 roczku jak ma..no to sie powymądrzałam ;-D wybaczcie
to wczoraj usłyszałam i powiem, ze sie ubawiłam ;-D
Dlaczego kobieta ma w domu tak dużo do roboty? Śpi w nocy to i się
jej zbiera...
miłego popołudnia!
a ja siedze i szukam parasolki na allegro do mojego wozka bo mi sie polamala mam x-landera z 2008 roku taki zielony oliwkowy kolor i kurcze nie moge dostac do niego parasolki w kolor wiec tak sie zastanawiam czy nie kupic uniwersalnej w czarnym koloze na allegro jest ich sporo i w całkiem dobrych cenach moze wy sie orietujecie ktora jest dobra????
Czesc witam wieczornie widze ze jakos u nas mały ruch :-)
a ja siedze i szukam parasolki na allegro do mojego wozka bo mi sie polamala mam x-landera z 2008 roku taki zielony oliwkowy kolor i kurcze nie moge dostac do niego parasolki w kolor wiec tak sie zastanawiam czy nie kupic uniwersalnej w czarnym koloze na allegro jest ich sporo i w całkiem dobrych cenach moze wy sie orietujecie ktora jest dobra????