reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Hejka :)

Hausfrau, aha czyli zrobili Maxiowi USG przezciemiączkowe :) Uff, to dobre wiadomości, czyli dołek na kości ogoonowej to taka uroda Maxia , kamień z serca :)))

Joasia , gratuluję ząbka!!!! :D

Gaja, jesli moge pocieszyc, to Julka robi nam to samo, spała na spacerku około 30 minut a potem buuu i prosze mnie ponosić mamo !Coś jej ta spacerówka wybitnie nie pasuje ;) Ale przetrwamy , byle wiecej ciepelka, porozbieramy maluchy moze bedzie im wygodniej :)
dobrej nocy!

reklama
Mai tez spacerówka za barzo nie pasuje. Pośpi góra pół godzinki na spacerze a potem szarpie sie w tej spacerówce jak szalona. Siada, pada, siada, pada i tak wkoło i marudzi i piszczy. Jak na ręce wezmę to ok a jak wsadzę z powrotem do wózka to beeee...
My w sobote wyjezdzamy znow do Białegostoku i zostajemy do 3 maja:). Juz sie boje tej podróży bo maja juz teraz tak grzecznie w samochodzie spac nie bedzie jak w podrozy grudniowej gdy byla malutka.A zajmie nam to pewnie z 9 h ta podróż... ech....
Pozdrawiam wszystkie mamusie:)

Witam, wpadam tylko na momencik. Jestem po badaniach Kamila. Nadal spadek wagi, spadek żelaza - 3 tyg. temu miał 52 norma to 53 i więcej, a teraz spadło mu do 22, do tego cukier poniżej normy.Żebra mu wystają, że aż strach go kąpać. Lekarka powiedziała, że ona już tu nic nie pomoże, że musi niestety dalszą diagnostykę podjąć w szpitalu. Dostałam skierowanie i jutro idziemy. Ten mój synek wygląda na 5 miesięcy, jest takim chudzinkiem. Boję się co z tego może wyniknąć...
Pozdrawiam wszystkich i jakby co, bo nie wiem kiedy wrócimy, życzę spokojnych Świąt!!!!

Witam, wpadam tylko na momencik. Jestem po badaniach Kamila. Nadal spadek wagi, spadek żelaza - 3 tyg. temu miał 52 norma to 53 i więcej, a teraz spadło mu do 22, do tego cukier poniżej normy.Żebra mu wystają, że aż strach go kąpać. Lekarka powiedziała, że ona już tu nic nie pomoże, że musi niestety dalszą diagnostykę podjąć w szpitalu. Dostałam skierowanie i jutro idziemy. Ten mój synek wygląda na 5 miesięcy, jest takim chudzinkiem. Boję się co z tego może wyniknąć...
Pozdrawiam wszystkich i jakby co, bo nie wiem kiedy wrócimy, życzę spokojnych Świąt!!!!

ojej trzymam kciuki za Kamilka, ciekawe czym to jest spowodowane?

A wracając do spacerów to u nas nie wiem czym to jest spowodowane, on po prostu taki jest bo i w domu nie poleży, raczej nie wina wózka ;)

A i znów zaczął jeść w nocy po 3 x :/ Jadł już tylko raz a tu znów wciąga tyle. Wszak nie dużo wypija bo po 120 ml ale do tej pory wypiła raz w nocy 150 i spokój do rana

DZIEWCZYNY OLUŚ MA ZĘBA :) dolną jedynkę :)

Gratuluje żęba. Mój ma prawie 8 miesięcy i zero zębów a ślini się tak jak buldog. Jak nie założę mu śliniaka to po pół godz muszę go przebierać bo można wyżynać.

Ojej. Mam nadzieje, że w szpitalu będą wiedzieli co mu dolega. 3mam mocno kciuki. Wesołych świąt.

U nas spacery super. Jak Bartek zaczyna marudzić w domu to ja go siup do spacerówki i na spacerek. Już jak wsadzę go do wózka to cisza i czeka az ja się ubiorę. Na spacerku rozgląda się, obserwuje. Zaczyna marudzić jak mu się zachce spać. Wtedy wystarczy rozłożyć spacerówkę i grzecznie śpi. Wracam do domu, przenoszę go do łóżeczka i zajmuję się tym co mam do zrobienia. Więc nie jest źle.
Bartek ma ostatnio wilczy apetyt. Pochłania dosłownie wszystko. Strasznie się cieszę z tego powodu bo przy pierwszym straszną traumę przeżywałam.

Trzymam kciuki, żeby szybko wykryli przyczynę!

Ja tylko na chwilę, bo Laura mi w nocy taką rzeźnię urządziła że nie chce mi się pisać ani nawet żyć:baffled: Dobrze że Kma wolneto odeśpię po południu.
Anitas to nieciekawie,współczuję, trzymam kciuki zeby w szpitalu potrafili zdiagnozować i pomóc.

ZNOWU cyrk ze spaniem. Max wstał o 7.30 i dopiero teraz zasnął po 4,5 godzinach zabawy. Jakbym go nie uśpiła (siedzenie przy łóżeczku, trzymanie za rączkę) to pewnie nadal by brykał...

reklama
Witam, z czasem krucho odkąd wróciłam do pracy, czasem podczytuję ale nie zdążę nic napisać. Tosia nie ma jeszcze ząbka ani jednego, ślini się strasznie.
Opiekunkę mamy super, sprawdza się na co dzień i w sytuacjach kryzysowych też a co najważniejsze przypadły sobie z Tosią do gustu.
Zyczę Wam wszystkim wesołych świąt i smacznego jajka.

Do góry