reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Padłam :):):) Jutro wyprobuje z Maja:)
Malo ostatnio pisze ale niestety na wszystko brakuje czasu. Mam akurat teraz mnostwo spraw do zalatwiania poza praca ze ledwo znajduje czas by was poczytac;/ ale ile moge tyle czytam:)
Gosheek ja próbowałam z moją małą a ta patrzyła na mnie jak na wariatkę hahaha ;-)

ale tu cisza !!!!!!!!!!!!

ja tez je dzisiaj zakupilam i sa identyczne jak oryginalne pampery ktore dotychczas uzywalam wiec chyba zdecyduje sie na te dada moze poczuje tą nizsza cene ;)

No wlasnie ja tez slyszalam ,ze sa super tylko strasnzie zaluje ,ze mozna nigdzie kupic 1 szt na probe - tak jak Babydream - bo mialam stare Dady i mi uczulily malucha - tzn jedna pielucha tylko uzylam i teraz szkoda mi kasy , by kupic cala paczke .

No wlasnie ja tez slyszalam ,ze sa super tylko strasnzie zaluje ,ze mozna nigdzie kupic 1 szt na probe - tak jak Babydream - bo mialam stare Dady i mi uczulily malucha - tzn jedna pielucha tylko uzylam i teraz szkoda mi kasy , by kupic cala paczke .

Marja, a jakiego rozmiaru używasz? Ja mam paczkę 3. Jak chcesz, to mogę ci wysłać 2, 3 szt. do przetestowania.

No Maksiu juz lepiej choc katarzysko nie odpuszcza :/
Ja też nie mam czasu na nic, mały jest bardzo wymagający choć juz troszku więcej się sobą zajmie niż na początku :)
Laski my 1 maja mamy juz komunię, ja nie wiem kiedy to zleciało ! Właśnie tata kazał dla Miłosza laptopa zamówić to zamówiłam, oby doszedł do komunii;-).

Dobra spadam pracować bo mam troszku do roboty.
Buziole

hejka

Gaja
zdrowka dla Maksia

Agata jak bys mogła to wklej jeszcze raz ten link do ksiazki kucharskiej, pliss:-), bo gdzies mi umkneło:zawstydzona/y:. U mnie dzisiaj ogorkowa, mały pierwszy raz sprobuje, ciekawa jestem jego reakcji

Karolina
ja jak sie komus wyzale to tez mi zawsze lzej, tym bardziej ze do gaduł sie zaliczam. A Ciebie i inne multimamusie to ja podziwiam od czasu jak z brzuszkami chodziłysmy. Ja mam jednego smyka i jeszcze z rodzicami mieszkam, mama mi małego wezmie jak chce cos ogarnac, a i tak wieczorami padam:-p. Czasami to nawet prysznica mi sie nie chce wziasc:szok:. A o pracy tez mysle, tylko ze na stare smiecie to chyba juz nie wroce, a o nowa prace to teraz trudno.

Marja torba super, ale ja tez mam taki zestaw jak k8sad i Karolina tylko w kolorze carbon. Tylko jakos specjalnie z torby nie korzystam, bo na spacerki po wsi chodze, wiec co chwilka koło domku jestem. Ale moze latem bardziej sie przyda:tak:

Pogoda do bani, znowu w domku sie kisimy. Kiedy ta wiosna, bo jak na razie to mi na jesien wyglada:baffled::crazy:

aaa i dzisiaj zadzwoniła do mnie ciocia, ze w radiu mowili chyba w wiadomosciach ze coraz wiecej rodzicow nie szczepi dzieci, i sanepid bedzie nakładał kary, bodajze 10000 zł:szok:

Witam!
Ja tam zaszczepiłam Maza tak jak przyjął nasz gabinet lekarski (bo tutaj każdy może mieć inne zdanie i róznie w różnych gabinetach szczepią lub nie).
Pozdrawiam!

reklama
Marja, ja też mam torbę w zestawie - jest rewelacyjna. Często z niej korzystam. Biorę ją zawsze, jak mamy wizytę u lekarza lub gdy kogoś odwiedzamy. Mieści się wszystko - zabawki, ubranie na zmianę, pieluchy, jedzonko itd., dodatkowo jest taki mały foliowy przewijak - też przydatny. Ta twoja ma jeszcze jeden plus - noszona na ramieniu wygląda elegancko. :-)

Ostatnia edycja:
Do góry