KAROLINA84
Fanka BB :)
A tutaj coś na poprawe nastrojuuśmiałam sie strasznie
YouTube - Bobas śmiejący się z rozdzieranego papieru
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam,
aaa szwagierka zakupiła pieluchy z biedronki i też je chwaliła więc spróbujemy również...
miłego wieczorka
Padłam Jutro wyprobuje z MajaA tutaj coś na poprawe nastrojuuśmiałam sie strasznie
Gosheek ja próbowałam z moją małą a ta patrzyła na mnie jak na wariatkę hahaha ;-)Padłam Jutro wyprobuje z Maja
Malo ostatnio pisze ale niestety na wszystko brakuje czasu. Mam akurat teraz mnostwo spraw do zalatwiania poza praca ze ledwo znajduje czas by was poczytac;/ ale ile moge tyle czytam
ja tez je dzisiaj zakupilam i sa identyczne jak oryginalne pampery ktore dotychczas uzywalam wiec chyba zdecyduje sie na te dada moze poczuje tą nizsza cene
No wlasnie ja tez slyszalam ,ze sa super tylko strasnzie zaluje ,ze mozna nigdzie kupic 1 szt na probe - tak jak Babydream - bo mialam stare Dady i mi uczulily malucha - tzn jedna pielucha tylko uzylam i teraz szkoda mi kasy , by kupic cala paczke .