przyszla_mama81
Mama81
Dziewczyny kiedy si eczas z zimowego na letni przestawia??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny kiedy si eczas z zimowego na letni przestawia??
Cześć Tosiu! Gdzie się podziewasz? Dzięki za wyjaśnienia! A to share co oznaczy? Jestem, jak widać trochę na bakier z nowościami!
Witam
Nie mogę sobie dziś miejsca znaleźć - jutro na 7 zasuwam do pracy. Mam nadzieję, że pierwszy tydzień będzie ciężki a potem jakoś pójdzie. Mała nie chce jeść. Zupkę 2 łyżeczki, kaszki wcale, jabłuszka coś tam dziubnęła. Najchętniej tylko mleczko. Moi chłopcy to byli / są małe odkurzacze, pochłaniali wszystko co im się podsunęło, a teraz hrabina wybrzydza.
Trzymajcie za mnie kciuki żebym jutro wytrzymała w pracy i żeby mnie nie wywieźli, bo schize łąpię.
WITAM SIĘ! Oj dawno mnie nie było....ale działo się u nas....1kwietnia wyjeżdżamy michałkowi 15marca wyszły 2 ząbki-dolne jedynki! I zakończyliśmy rehabilitację...bo od kąd przyjechałam to była w dzień w dzień i byłam juz tym zmęczona....ale już koniec....
Mały próbuje raczkować,ale jeszcze mu to nie wychodzi do końca. Dziś zakupiłam kojec ten duży 105x105...a łóżeczko złożymy i spróbujemy sprzedać...
Pozdrawiam was kochane i jutro poczytam co u was! Buziaki!
Witam Dziewczyny!
Ale tu cisza ostatnio!
Gosheek - gratuluję pierwszego zębolka!
Zauważyłam, że Franusiowi już prześwitują dwie dolne jedynki, więc to już blisko! Mam nadzieję, że nie będzie mnie gryzł przy karmieniu!
Nie wiem, czy nie a późno! Jeżeli chodzi o domowe sposoby, to ja stawiam bańki chińskie, a właściwie tą najmniejszą z nich. Dodatkowo robię masaż tą bańką. Nacieram nalewką bursztynową plecki, klatkę piersiową, boczki oraz nóżki dziecka. Dobrym sposobem też jest smarowanie smalcem gęsim plecków, obłożenie watą i pergaminem. No i oklepywać, oklepywać i jeszcze raz oklepywać!!!!
Fajny pomysł! Muszę spróbować!
Życzę wszystkim miłego dnia! No i dużo słońca, bo u nas go brak!
Osz te niejadki !hejka kochane!!
Gratuluje nowych ząbków i umiejętności !!!!
Daria slini się i złości okropnie ale ja nie wyczuwam jeszcze żadnych kiełków:-(no i bidulka dalej wysypana..nie wiem co jest...chyba do dermatologa pójdziemy jak tak dalej będzie!!!
mój stary też jełop więc gosheek i justysia nie jestescie jedyne!!!mam ochotę go w łeb piep... właśnie sobie śpi w najlepsze
my łóżeczko mamy na najwyższym poziomie ale Daria jeszcze nie wstaje przy nim bo jest otoczona wysokim ochraniaczemi zresztą w nim tylko spi bo bawi się albo na podłodze albo w kojcu!
Beniu super że wsio oki!!! ty sobie nie wkręcaj więcej że z młodą jest coś nie tak!!
u nas ze spaniem masakra Daria zasypia koło18 a potem budzi się w nocy co chwilano i z piciem mleka dalej kiepsko..te moje dziewuchy jakieś pokręcone z tym jedzeniem...ani jednej ani drugiej żarełko nie wchodzi!!:-(
jest po 11 a Daria jeszcze nie jadła- poprostu suuuper!!!tylko po 4rano wypiła może maks1/3 butelki:-(
Witam
Nie mogę sobie dziś miejsca znaleźć - jutro na 7 zasuwam do pracy. Mam nadzieję, że pierwszy tydzień będzie ciężki a potem jakoś pójdzie. Mała nie chce jeść. Zupkę 2 łyżeczki, kaszki wcale, jabłuszka coś tam dziubnęła. Najchętniej tylko mleczko. Moi chłopcy to byli / są małe odkurzacze, pochłaniali wszystko co im się podsunęło, a teraz hrabina wybrzydza.
Trzymajcie za mnie kciuki żebym jutro wytrzymała w pracy i żeby mnie nie wywieźli, bo schize łąpię.
Chciałam tylko dać znać:
W*I*O*S*N*A
Kurcze dziewczyny zauważyłam że moje dziecko boi się przebywać na polu Gdy tylko wychodzę z nią na spacer płacze w niebo głosy i nic nie pomaga,nawet na rękach płacze! Gdy tylko wchodzę do domu spowrotem jest szczęśliwa i jak zwykle szaleje z zabawkami...
Nie wiem co mam robić bo zbliża się wiosna a ona takie coś mi odprawia... ;( Dziś byłam z nią na spacerku w banku i w sklepie to cała drogę powrotną miałam ją na rękach a wózek w drugiej ręce,a i tak płakała na rączkach