reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Hej babeczki!!!!
jeju ja nie mam dla was czasu wcale..jakaś taka zamulona jestem chyba doba powinna mieć dla mnie 48 godzin;-)co troszkę poczytam to zaraz naprodukujecie następne stronice:rofl2:
u nas jakos leci powolutku, Blanucha skończyła 2 latka i w sobote zrobilismy małe przyjęcie a sprzątania zostało tyle że do tej pory jeszcze brudne gary czekają na zlitowanie:zawstydzona/y: Daria w miarę grzeczna tylko wkurza mnie że nie chce nadal pić mleka-kupiliśmy wczoraj Bebiko na zmianę ale jej to chyba wszystko jedno czy takie czy siakie i tak nie chce jej się jeść!!!
Solenizantkom życzę wszystkiego najlepszego!!!!!:-D:-D i wszystkim chorowitkom szybkiego powrotu do zdrówka no i żeby się nas żadne wstrętne bakteryje nie trzymały!!!!
Mi włosy wychodzą garściami!!!są wszędzie, co odkurzę to zaraz i tak pełno kłaków!! to chyba zwierzaki tak nie gubią nawet!!??mam nadzieję , że to nie początek łysienia:-p:eek: mam jeszcze witaminy ale nie chce mi się ich brać może to by trochę pomogło...
hehehe...co do bara bara..ja bym tam sobie jakieś małe zaliczyła ale nie wiem kiedy..dzisiaj jak się kładłam do łózka to stary już spał a jak się obudziłam to w lóżku z młodą (nawet nie wiem jak się tam przeniosłam chyba lunatykuję):-):-D i to już wcześnie było i stary wstał i zaczął się szykować do pracy i tyle z przyjemności:-:)no::crazy:
buziole papapapa

reklama
Heja!
U nas nocka genialna - maluch spal od 22ej , do 4ej - zjadl z butelki, pol godziny cyca i zasnal i spalismy do 8.15 wiec narzekac nie moge . Jednak chyba nam sie zeby zaczynaja "puszczac" - bo juz taki marudny bywa nie wiadomo z czego - i wszystko do buzi , paluszki, zabawki, co sie da. Powiedzcie macie cos sprawdzonego na dziaselka , jakis zel cos takiego? wiem ze tu kiedy bylo cos o tym pisane ale nei znajde za groma :-)
Wlasnie wyczytalam , ze za tydzien w lidlu bedzie promocja na pampersy - active baby - 39,99 - 82 szt 3ek itd.

I od jakiego czasu mam na malucha sposob na spanie - wlaczam plyte " Bede mama " - wlaczalam jak w cizy bylam - 3 plyty w sklad tego wchodza - i wiecie ,ze dziala na niego kiedy mu teraz wlaczam - wycisza sie i zasypia :-)wlasnei spi , a muzyczka sobie gra :-)

Hej dziewczyny, chciałabym się dołączyć do szanownego grona. Czytam Was już od ciąży, kiedyś nawet napisałam chyba z 2 czy 3 posty, ale jakoś na więcej brakło weny. Moja Laura, miała urodzić się 5 września, ale miałam zatrucie ciążowe i wyciągnęli ją 16 sierpnia.
Mam z nią ostatnio dużo kłopotów, bo jest straszną terrorystką, nie potrafi zająć się sobą dłużej niż 5 minut, w dzień śpi tylko na cycku, a w nocy budzi się na papu co 1,5 - 2 godziny. Padam na twarz. No i muszę kończyć bo już jęczy. Zajrzę do Was później. Miłego dnia

Hej!Trochę długo znów nie pisałam.Sama nie wiem co pisać,u nas nic nowego.Mała rośnie,ostatnio bardzo się rozgadała od urodzin brata,waży 7 z kawałkiem.Ostatnio strasznie śmierdząco pierdziucha nie wiem czemu.Wczoraj byliśmy na zakupach i kupiłam jej kilka słoiczków na obiadek,nie wiem tylko kiedy zacząć dawać jej,czy po pełnych 5 czy 6 mies.?Bo czytałam że najpierw gluten podawać a później obiadki,sama już nie wiem.
A,czytałam że bardzo gubicie włosy-ja też,pełno tego na dywanie a od 2 tyg. mamy nowy,beżowy i b.widać.I mała dawno już straciła włoski ale ładnie rosną nowe.

Hejka dziewczyny
Unas nocki ok, ale dzionki takie sobie...zalezy od humorku chrabiego...teraz spi juz godzine co sie bardzo rzadko zdaza...a mamy isc na spacerek...grrr
Witaj Ropucha...pisz pisz.
Marja zel na dziasełka to taki łagodny bobodent i taki trochu dłuzej działajacy dentinox N..ja mam jeszcze gryzak dziąsełko z tommy teeppe ale srednio chce to mamlać...najbardziej mamla zyrafke Sophe gryzak, az guma trzeszczy.
Małpko zycze bys wkoncu odzyskała siły i czas...

hej :) Wpadam na chwilke bo pozniej nie nadrobie jak tak bede malo zagladac;/ u nas tak jakos pusto..E wrocil z urlopu do pracy i nie moge sie odnalezc;/ nie wiem co sie dzieje ale od jakiegos tygodnia pobolewa mnie brzuch i musze jechac w srode do ginekologa zrobic przeglad;/ Dawidek zrobil sie malym terrorysta..wymusza branie na raczki a lezec to juz nie chce od dluzszego czasu..tylko siedziec i koniec! jak go poloze to opiera sie na lokciach i glowa w gore..i potrafi tak co chwile jakby brzuszki robil.. od jakiegos tygodnia bardzo interesuje sie naszym pieskiem..obserwuje go i zaczepia donosnym "eeeeeeeeee"...po czym jak tylko pies sie poruszy albo podejdzie do niego to smieje sie w glos jakby to bylo cos smiesznego:) musialam zmienic wanienke na wieksza bo juz nogami uderzal o sciany a chlapie jak opetany..za kazdym razem jestem mokra. Raczki to najlepszy gryzak..ciumka, mlaska, zasysa..do tego grzechotke laduje do buzi na sile..a slini sie jak buldog:)

Dziewczynki dziekuje za zyczenia:))) kochane jestescie:*

Monia witaj ponownie:)))

ropucha witaj i pisz z nami..tu jest fajnie:) ale uwazaj bo bb uzaleznia:D

Skrzat..no comment.

wczoraj dowiedzialam sie ze 4 lutego moi koledzy i kolezanki ze studiow organizuja spotkanie i myslalam ze nie pojade bo to w szczecinie..ale moj E zapytal czy chce i jak powiedzialam ze bardzo bo dawno ich nie widzialam to stwierdzil ze zajmnie sie malym a ja moge jechac..jak powiedzialam ze chcialabym cos wypic z dziewczynami to on na to ze najwyzej pojade pociagiem wieczorem a on po mnie przyjedzie..w szoku jestem bo to 200km w obie strony..ale bardzo sie ucieszylam:D

Ostatnia edycja:
Hausfrau ja mam to samo z Laurą, za chińskiego boga nie chce już leżeć. Od kiedy można już sadzać bajtla i jak długo na początek? Bo widzę że Ty walczysz ze swoim synkiem, a ja Laurę podpieram poduszkami i siedzi, widzę że źle robię:shocked2:. Ale obawiam się że teraz to już jej tego nie oduczę, mała terrorystka pozbawiłaby mnie błon bębenkowych swoim płaczem:eek:

reklama
Małgoś, spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowesto lat i jak już zostało napisane- córci.:-D
:-D
Skrzacie,co za draństwona szczęście masz męża i Anielkę , swoje życie... zostaw to daleko za sobą. kiedyś będzie mu za to wstyd.:tak:

Whitney, biedna Karolcia z tymi gipsami. Obyście pożegnały je raz a dobrze:-)

Ksiulka, relaxxxxx.....:-D:-D:-)

Beniaminko,akysz wirusy i zarazki:-)

Tosiu,zazdroszczę,że chrzciny już za Wami. My dopiero mamy 20 lutego:-(

Moniko,Ropucho-witajcie!!!;-)

Magi,Gosheek-brawa dla małych akrobatów:-D:-D

U nas jakoś leci. Na szczęście małej minął okres nocnego buntu.Wszystko wróciło do normy. Lula sobie od 20 do 4-5:-)więc jak dla mnie bomba.
Dziś znów jesteśmy same przez całą noc. M. ma kolejny meeting w Wa-wie.Jak ja tego nie lubię:wściekła/y:.

Dołączam do grona mamusiek zapomnianych przez Hippa. Za to dzisiaj dostałyśmy upominek od maxi-cosi za rejestrację fotelika na ich stronie, śliczne niebieskie skarpetki z logiem maxi cosi.;-)mała rzecz a cieszy.

Odbębniłyśmy 2 godzinny spacer, ale jak słońce zaszło to biegusiem do domu. Z nosa kapie,w głowę wieje:-)
Dziś dokończyłam zaproszenia na chrzest małej, własnej produkcji:cool:, a jutro je roześlę.

Zdrówka dla Was i Maluszków

Do góry