reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

dziękuje Draculko! nie byla to pochopna decyzja, ale teraz nerwy sa... u nas lezenie na brzuszku to tragedia.. nie znosi.. wymyslilam metode lezenia na mnie i to przechodzi.. sama to tylko u lekarza pokazuje, ze ładnie główkę trzyma.. w domu to ryk :-D

u nas tez lezy sama na zabke, nosze ja na zabke, ale ma to po mamie, bo mama ropucha hehe

reklama
u nas tez lezy sama na zabke, nosze ja na zabke, ale ma to po mamie, bo mama ropucha hehe
żeby wszystkie ropuchy takie były!
I mi sie kawał przypomniał:
Co to jest ropucha i 20 żabek?
Teściowa wieszająca firanki:-D

A ja i moja sąsiadka właśnie spełniłyśmy obywatelski obowiązek i dryndłyśmy na policje bo gość z naszego bloku przegina pałe.
Parkuje od ponad tygodnia auto tak że cały chodnik zapiernicza tym vanem i jeszcze wystaje na wjazd:wściekła/y:. A 50m dalej jest parking osiedlowy ale dziadowi ciężko dupe ruszyć i w dzień żeby mu wygodnie było blisko swojej bramy parkuje a nam przejście uniemożliwia. Wózkiem albo po trawniku albo po ulicy musimy. I cholera może jak mu wlepią mandat to sie leń jeden nauczy:angry:.

popanikuję sobie "na zaś" i potem mi się głupoty głowy trzymają :-D Mała miss miała sprawdzanie prywatnie u pediatry odwodzenie i też było oki :-) no ale stresa mam i katar :-D

musze zrobic akcje PAZNOKCIE bo Gwiazda spi..,. i tak sie obudzi w połowie :-)

witam Kobietki:)

Masdracula - witaj:)

Tosia - nie bojaj:)bedzie dobrze,a jakby co, to mow , ze pieluchowalas:)

Saara - to za rok nie wracasz w to samo miejsce?pamietam jak przenosilam sie z Anglii do Irlandii tez wszystko sprzedawalismy...wtedy byly nerwy, a dzisiaj sie smiejemy i szykujemy na nowe zmiany:)

u nas poranna walka z kupa, zakonczona wielkim myciem i praniem:)
piszecie co dzievciaczki robia..chyba nie bardzo sie mozemy tutaj tym sugerowac...tydzien wczesniej lub pozniej urodzone i juz jest wielka roznica, a pomiedzy naszymi dziecmi jest czasami prawie dwa miesiace roznicy...a ja widze, ze kazdego dnia robi cos nowego:)

milego dnia:)

witam Kobietki:)
Saara - to za rok nie wracasz w to samo miejsce?pamietam jak przenosilam sie z Anglii do Irlandii tez wszystko sprzedawalismy...wtedy byly nerwy, a dzisiaj sie smiejemy i szykujemy na nowe zmiany:)

milego dnia:)
Nigdy w zyciu nie cierpie tego miejsca , moj dom jest w Polsce tutaj tylko prowizoryczne mieszkanko, ja planuje na stale zostac w Polsce, wroci chyba tylko moj maz. W razie czego dzieci nie wymeldowywuje, beda tu zameldowane u tesciowej i bede na szczepienia przyjezdzac. jak by sie zdarzylo , ze musze wrocic to poszukam sobie ladniesze mieszkanko.

Saara bo ja nie w temacie, czyli chcecie wracać do kraju?

Kurde dziewczyny odkąd jestem mamą to zrobił sie ze mnie totalny mięczak :szok: wcześniej myślałam tylko o sobie...ciuchy, imprezy to było najważniejsze a teraz życie bym oddała za tego małego śmierdziela, jeden uśmiech i mogłabym pracować w kamieniołomie żeby tylko mojemu maleństwu niczego nie zabrakło :zawstydzona/y: wzruszam się z byle powodu ...

Kurde dziewczyny odkąd jestem mamą to zrobił sie ze mnie totalny mięczak :szok: wcześniej myślałam tylko o sobie...ciuchy, imprezy to było najważniejsze a teraz życie bym oddała za tego małego śmierdziela, jeden uśmiech i mogłabym pracować w kamieniołomie żeby tylko mojemu maleństwu niczego nie zabrakło :zawstydzona/y: wzruszam się z byle powodu ...

chyba my mamy tak mamy :tak::tak::tak: tez bym oddala zycie za Skarbka a z przyziemnych spraw np zachomikowalam sobie kaske przed M jeszcze w ciazy :tak::tak::tak: i całą wydałam na Myszke :-) teraz chomikuje od nowa :-D

My uzywamy Huggisy i jak dla nas sa na rowni z papmpersami - nawet czasami lepsze - wydaje mi sie , ze sa mniej ceratowe ( gumowe) - maluch nie ma zadnych sensacji na nie - ale to wiadomo kazde dziecko inaczej reaguje.

Marja- Moj P tez widzial tą promocję pieluszek, ale nie wiedzial czy brac, ja ich jeszcze nie mialam, dobre są ?

Dobrej nocy Mamusie ![/QUOTE]

reklama
Do mam karmiacych piersia mam pytanko...
czy pozwlacie sobioe na szklanke piwka lub kieliszek winka??
milego wieczorku uciekam moj maluszek marudzi

tak;-)3/4te lampki wina czerwonego p0 20tej kiedy dzieci juz spia
3 razy w tygodniu gdzies-oj bardzo zasluzona ta lampka:-D..czasmi siedze w wannie, full piany i sacze ambrozje:))))

Kurcze ja mam za 2 tyg wyprowadzke i siedze na jednej kanapie, wszystkie meble sprzedalam na ebayu, jutro przyjezdza facet po biurko, komputer bede na podlodze trzymac haha. Kurcze jakos tak dziwnie zamykac kolejny etap w zyciu.

milej przeprowadzki i szybbkiego dostepu do neta ;)przeprowadzki sa fajne! ale teraz gdybym miala spakowac siebie i dzieci to normalnie sepuku bym popelnila chyba.
3 baby spakowac :cool::szok:

no tak to juz jest:rofl2:nieodwracalnie:tak:

jestem mega przeiebiona,nic mi nie pomaga...kaszel,gardla,katar w promocji dostalam zapalenie spojowek.takze bomba,gabi spi ide sie ogranac bo wyglad-czarna rozpacz

Ostatnia edycja:
Do góry