reklama
lilu02
Fanka BB :)
[*]
[*]
[*] dla Ciebie Pati i Twojej córeczki
[*]
[*]
[*]
masz rację anja78 "oj przewartosciowaly mi sie dzisiejsze 'problemy" mnie również:---(
nie mogę przestać płakać....jakbym ją znała...jej posty zawsze takie radosne, pozytywne.... nie mogę uwierzyć!!!!!!!!!
[*]
[*] dla Ciebie Pati i Twojej córeczki
[*]
[*]
[*]
masz rację anja78 "oj przewartosciowaly mi sie dzisiejsze 'problemy" mnie również:---(
nie mogę przestać płakać....jakbym ją znała...jej posty zawsze takie radosne, pozytywne.... nie mogę uwierzyć!!!!!!!!!
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Oooooooooooooooo Boże! Brak słów!!
[*]
[*]:-(
...nasze marudzenie i problemy przestały mieć znaczenie...
[*]
[*]:-(
...nasze marudzenie i problemy przestały mieć znaczenie...
P
pysia_23
Gość
Oj kobitki normalnie mi się w głowie nie mieści co czuje najbliższa rodzina zwłaszcza jej mąż i dzieci.
Stracili dwie najukochańsze osoby.
W domu pewnie czekały, już rzeczy dla siostrzyczki chłopaków a teraz została wielka pustka...
Myślę wciąż o Pati i jej córci...
Straszne...
Idę się położyć już mimo wszystko spokojnej nocki wam życzę choc wiem,że ta tragedia wstrząsnęła każdą z nas.Wirtualnie bo wirtualnie, ale się z Pati zźyłyśmy jej problemy były naszymi a nasze jej...
Niestety jej już nie ma pozostaje nam pomodlić się za nią i jej córcię no i za jej 3 ukochanych chłopaków męża i synków, aby przetrwali ten trudny dla nich czas.
Stracili dwie najukochańsze osoby.
W domu pewnie czekały, już rzeczy dla siostrzyczki chłopaków a teraz została wielka pustka...
Myślę wciąż o Pati i jej córci...
Straszne...
Idę się położyć już mimo wszystko spokojnej nocki wam życzę choc wiem,że ta tragedia wstrząsnęła każdą z nas.Wirtualnie bo wirtualnie, ale się z Pati zźyłyśmy jej problemy były naszymi a nasze jej...
Niestety jej już nie ma pozostaje nam pomodlić się za nią i jej córcię no i za jej 3 ukochanych chłopaków męża i synków, aby przetrwali ten trudny dla nich czas.
KAROLINA84
Fanka BB :)
szok straszny i brak słów
[*]
[*] Pati dla Ciebie i Twojej córeczki
:---(
[*]
[*] Pati dla Ciebie i Twojej córeczki
:---(
reklama
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011