reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Ja mam jeszcze jedną propozycję (już ktoś chyba o tym wspominał) może warto byłoby już stworzyć wątek z nowinkami ze szpitala taki bez komentarzy jak na innych forach żeby te najświeższe niusy były zawsze pod ręką do przeczytana... Kerna co Ty na to??
równiez to zaproponowałam:tak: zaraz sięza to wezmę:tak:

reklama
Wreszcie wieści od Gizelki!!! Dziękujemy skrzacie za przekaz najświeższych wiadomości!!! A Gizelka twarda sztuka i się nie dała :tak: Myślę że za niedługo już będzie w domu i spokojnie poczeka na odpowiedni czas. Pozdrowienia!!!

karena chyba radykalnie Ci się zwiększy liczba kontaktów w książce telefonicznej :)

mam nadzieję że żadna z nas się nie rozpakuje w lipcu... do sierpnia już nie daleko więc zaciskajcie nogi jak się da najmocniej... trzymam kciuki żeby wszystko było ok :-)

Czesc dziewczyny:) u mnie znowu grzeje ale wkoncu zamontowalismy rolety i jest troche chlodniej.. Noc byla beznadziejna bo ciagle sie budzilam i nie moglam znalezc miejsca;/ dzisiaj dostalam przesylke z allegro dla maluszka i nastroj mi sie poprawil:)

Gizelka trzymam kciuki za Was:*

Gaja wspolczuje tesciow ale to co napisalas mi sie podoba i masz jeszcze oparcie w mezu:)

Dziewczynki trzymam kciuki za wizyty:*

Kerna wysle nr tel na priv.

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty:)

wiecie, a ja tak mysle, ze moze nie wszystkie numery do Kerny?moze tak sprawiedliwiej , ze kazda z nas do innej...bo pozniej bedzie, ze cale bb dana osobe pozdrawia, pyta jak sie czuje itp...i jesli Kerna mialaby odpisywac kazdej z nas, to moze ja doprowadzic do bankructwa:)jak myslicie?Kerna?
no chyba, ze sie umowimu, ze wysylamy tylko sms-y z informacjami i nie oczekujemy odpowiedzi...bo tak nieladnie jedna osobe obciazac?ale to oczywiscie tylko moje skromne zdanie...:)

alcia81 to napisz w jakiej sieci masz telefon i na pewno znajdzie się ktoś kto będzie chciał mieć z Tobą kontakt i napisze do Ciebie pw... ja jak pisałam wcześniej mam plusa i znalazły się już osoby z którymi mam kontakt :-)

Huraaaaaa dostarczyli mi wreszcie łóżeczko:)))))
Jestem mega szczęśliwa:)

A która z Was ma nr w Orange to podeśle swój na priv:)

Dzielna babka z naszej Gizelki i jeszcze się okarze, że tak będzie zaciskać nogi, że Michaś urodzi się po terminie:)

hej hej
A u mnie upał....mieliśmy z m taką akcję rankiem.
Ja sobie jeszcze spałąm, P juz wstał, siedział w drugim pokoju przy kompie, ja się budzę i patrzę a w nogach łóżka ruszają się zielone duże skrzydła, ogarnęło mnie przerażenie, przyjrzałam sie i patrzę a to gigantyczny pasikonik- musiał wskoczyć przez okno, wstałam delikatnie z łóżka i zaczęłam krzyczeć Piotreeek, Piotreek, a on wyskoczył z nogą w gipsie i na jego twarzy zobaczyłam takie przerażenie ,że nigdy odkąd znam go 10 lat nie widziałam, oczywiście myślał,że coś z dzieckiem albo ,że rodzę...
Szkoda mi się go zrobiło, ale jestem pewna ,że w razie czego odpowiednio szybko zareaguje...

A my po zakupach, mieszkanko czeka drugi dzień jak je sprzątne...
Co do znieczulenia to w moim szpitalu trwają rozmowy,że może będzie od września, tak więc liczę no to bardzo....
Mój gin mi mówił,że jego żona rodziła pierwszego syna bez znieczulenia, bo on był jeszcze stażystą i dawno to było więc znieczulenie nie było jeszcze takie powszechne, drugiego ze znieczuleniem to do tej pory mu wypomina jak on mógł pozwolić na ten pierwszy poród bez zzo, bardzo to przemówiło do mojego P i w ogóle naczytałam się ,że jednak poród z zzo jest bez porównania, oczywiście jest to koszt w moim i większości szpitali warszawskich ok.600 zł, a ostatnio w tv mówili ,że pobieranie opłat za nie jest sprzeczne z prawem....ehhh służba zdrowia.
idę gotować.

reklama
ja jestem w Irlandii, wiec na pewno wymienimy sie numerami z przyszla_mama:)ale jesli ktoras z Was ma ochote, to zapraszam:)

Monia - to wiesz , ze na rycerza, nawet ze zlamana noga, mozesz liczyc:)
wczoraj wlasnie kolezanka opwiadala mi o innej znajomej, ktora urodzila miesiac przed terminem:)wody odeszly jej na chodniku, kiedy szla z mezem odebrac starsza corke ze szkoly, biedaczek tak spanikowal, ze nie umial wybrac numeru w telefonie:)musiala sama sobie poradzic ze wszystkim:)takze niektorych Tatusiow sytuacja przerasta!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry