reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam!

Dagna - jakie Ty cuda w kuchni wyprawiasz, normalnie slina mi kapie na klawiature, zreszta Myszka nie gorzej - ziemniaczki ze skwarkami - litosciiii - ja chce i to i to...

Niestety obiad mi się jakoś nie udał. Koncepcja dobra - już to kiedyś robiłam, ale nawrzucałam wszystkiego za dużo i nie miałam potem nad tym kontroli i jakieś takie niedoprawione... eh, rzucam gotowanie ;-)

Kombinacje alpejskie we wannie co by bikini ogolić, normalnie zmęczona wyszłam z wanny zamiast zrelaksowana ha ha

U mnie jest dokładnie tak samo. Zastanawiałam się, czy nie zamontować na ścianach w łazience ogromnych luster ;-)

marbus
- trzymam kciuki, żeby Cię szybko wypuścili i wszystkiego NAJ z okazji urodzin!

małgoś - cieszę się, że ojcem już lepiej! Rozumiem Twoją troskę!

Co to teściów, to nie chce mi się dzisiaj pisać - bo to temat rzeka a ja nie ma tyle czasu. Staram się żyć z moją teściową jak najlepiej, bo to w końcu mama mojego męża, ale różnie nam to wychodzi - jesteśmy zupełnie różne. Ja jestem drugą synową - tą mniej kochaną, ale dobrze mi z tym. Jeśli chodzi o zainteresowanie nami, to nie mogę narzekać - bardzo się nami interesuje, czasami nawet ZA bardzo ;-)

Wczoraj byliśmy w szkole rodzenia i było o porodzie - mój B trochę wystraszony. A w środę zajęcia nt aktywnego porodu - będziemy tańczyć, skakać na piłce, mężowie będą nas masować - już się nie mogę doczekać ;-)

A do porodów się tak nie spieszmy - ja się nastawiam na wrzesień i nie biorę pod uwagę innej opcji, nie chcę zapeszyć!

reklama
dzien dobry dziewczynki :)

u mnie dzis jakby chlodniej, ma nadzieje ze taki bedzie caly dzien :) jak to cudownie nie byc spoconym od samego rana :)

wczoraj wygralam aukcje na allegro 50 ubranek za 122 zl :D

No, takie aukcje są najlepsze. Ja też wygrałam kilka aukcji na ebay i za małe pieniądze mam już pełne szafy ... ale jak nie zuzyję to nie będzie mi żal, że wydałam majątek na same nówki.

Właśnie dzwoniła moja położna do domu i przyjedzie na wizytę domową w przyszły poniedziałek :-)

Wklejam Wam też stronkę mojego szpitala, gdzie można oglądać narodzone Bejbiśki: http://www.marienkrankenhaus.com/front_content.php?idcat=312

witam i ja, u nas lekka mżawka ale nic poza tym :-( mogłoby pożądnie zlać co by trochę oczyściło powietrze...
ale raczej się nie zapowiada cóż...
miłego dnia...

Witajcie dziewczęta:-)

Ale przyjemne powietrze od rana, za oknem puka deszcz, jest czym oddychać:-)

Poczytałam sobie wczoraj opowieści z porodówek czerwcówek i lipcówek, co panna to inny poród, jakkolwiek szczęściarami są te co rodzą w dużych miastach, szpitale dobrze wyposażone:tak:w razie komplikacji.
Szpital w moim mieście jest mały, powiatowy i bezpiecznie można rodzić od 34 tc więc nie mam zamiaru robić tego wcześniej:no:Mnie jakoś prześladuje data 12 września:tak:

Udanych wizyt i bezskurczowego dzionka brzuchatki:-)

Witam kochane
Marbus szybkiego powrotu ze szpitala i wszystkiego Naj Naj Naj z okazjii urodzinek.
U nas w nocy oberwanie chmury normalnie. Teraz dalej pochmurno az ciemno i wiaterek wieje wiec troche lzej.
Miłego dnia wszystkim.

No, takie aukcje są najlepsze. Ja też wygrałam kilka aukcji na ebay i za małe pieniądze mam już pełne szafy ... ale jak nie zuzyję to nie będzie mi żal, że wydałam majątek na same nówki.

Właśnie dzwoniła moja położna do domu i przyjedzie na wizytę domową w przyszły poniedziałek :-)

Wklejam Wam też stronkę mojego szpitala, gdzie można oglądać narodzone Bejbiśki: Storchentafel | St. Marien-Krankenhaus Siegen gem. GmbH & GSS Gesundheits-Service gem. GmbH

Ale cudeńka, juz sie nie moge doczekac wrzesnia i mojego bejbika.

Hej!! Ale deszczowo za oknem!! Myślałam ,że rześkie powietrze zmobilizuje mnie do działania ale nieeeee:no: dalej jakaś duchota a ja na zamuleniu cały czas!!
Laski czywy macie takie bóle ciągnące w krzyżu??? Ja nie wiem czy to jakieś skurcze czy coś?? Normalnie tak mi schodzi z tego krzyża aż mi się słabo robi!!!:baffled:
Ja ostatnio robiłam gołąbki bez zawijania :-poki smak to jakis miało ale zdecydowanie jestem zwolenniczką tradycyjnych gołąbków bo te jakieś powykręcane , rozciapane kotlety:cool: to już wole zrobić pulpety w sosie pomidorowym a gołąbki w kapuście zawinięte!!:happy2:
Hausfrau ale fajna ta stronka a zdjątka bombowe!!
madziar1988 zazdroszczę wyjazdu!! Jeju jak bym była piękna, szczupła i młoda to bym się powylegiwała na plaży!!!!!!!!:tak:Strasznie mi tego brakuje!!!!
Dagna co do depilacji cipuchowych okolic to ja właśnie projektując swoją łazienkę o tym myślałam i mam wieeeelkie lustra dookoła żeby całe swoje cielsko móc oglądać z każdej strony:sorry2:ale i tak pociachana jestem niemiłosiernie bo mi jakoś niewygodnie i golę na oślep byle jak!!:-p:-D
marbus - trzymam kciuki, żeby Cię szybko wypuścili i wszystkiego NAJ z okazji urodzin!

reklama
Do góry