rezeda
Fanka BB :)
livia, może gluten, a może po prostu to przez pieluszkę te krostki się pojawiły? spróbuj je przesmarować sudocremem może
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie może to nie przez gluten.Posmaruj mu to albo sudocremem albo termentiolem.Kurcze no cos mi zsypalo Michala :-( dopiero zauwazylam ma na pleckach czerwone krostki i to tylko na pleckach mniej wiecej na wysokosci pasa. Co to moze byc ??? To przez gluten ?? wczoraj mu pierwszy raz podalam kaszke manna do zupki. i nie zwrocilam wczoraj uwagi czy juz mial te krostki ale na razie sa takie bledsze czyzby to poczatek uczulenia co teraz robic ?? bo nie mam pewnosci czy to przez gluten czy moze od antybiotyku ?? odstawic gluten i zobaczyc czy zniknie czy podawac i zobaczyc czy sie nasila ??? boje sie czy nie bedzie pozniej za pozno na wprowadzanie
Witam....
Ja wlasnie dzis wrocilam od naszej doktor i mamy juz ustalony termin. 17 marca mamy zglosic sie do szpitala a 19 marca bedzie miala zabieg podwiazania PDA w Warszawie na Dzialdowskiej.
Z jednej strony sie ciesze ze tak szybko (bo dzis byl dopiero termin ustalony) a z drogiej sie boje...Prosze o modlitew aby wszystko bylo ok.
Lekarz z Wawy nas pocieszyl ze na swieta bedziemy juz w domu..
A my dzis konczymy 6 Miesiecy...