reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Mulatka a czemu az w szpitalu musi byc?? na ta bakterie ma antybiotyk dozylny ??? moj Michal tez mial kiedys coli no i teraz klebsielle w moczu ale nie kladli nas do szpitala tylko dostal antybiotyk w syropie

reklama
O rany dopiero co rozmawiałyśmy o dzieciaczkach chorych i ich awersjach na widok białego fartucha a tu Mulatka z taką wiadomością:no::no:Mulatka wiem, że Ci serce pęka jak widzisz i ból i strach maluszka, ale wiesz dobrze, że to wszystko dla jego dobra i z każdym dniem na pewno będzie lepiej!!Bardzo mocno trzymam kciuki za Was:tak:
Zuzia ja stosowałam nystatyne u starszej córki na pleśniawki, też dostała po antybiotyku i choć to też antybiotyk to działa rewelacyjnie, bardzo szybko małej przeszło a na fiolecie, apftinku to się męczyłyśmy ponad tydzień:no:
Moja starsza córa przeziębiona, dziś u lekarki mnóstwo maluchów, podobno sezon grypowy i przeziębieniowy się zaczął:-(Oby tylko nasze maleństwa te wstrętne wirusy omijały;-)

Mamusie chorych dzieciaczków trzymam kciuki za Was i za Maleństwa, żeby szybciutko wyzdrowiały,a już szczególnie za Was Mulatka .

U Nas słońce zagląda przez okno, ale na dworze mróz....Gabi drzemkę ucina, a po drzemce spacerek nową spacerówką;-) Będzie test :-)

A ogólnie to chcę wiosny......................

Dziekuje wam za slowa otuchy..Malutka jestem myslami przy tobie,zobaczysz ze bedzie dobrze,musi byc.

Dzisiejszym solinizantom zycze wszystkiego Naj!!!!

Dozo zdrowka dla chorych maluszkow.
Pozdrawiam

Mulatka, bardzo współczuje. Męczę się z Ali chorobą od 4 tygodni. Na samą myśl, że moglibyśmy wylądować w szpitalu robi mi się niedobrze. Trzymam kciuki i przesyłam całuski dla maluszka.

hej dziewczyny a my dziś szczepimy :)także siem dowiem ile mała waży i w ogóle mam nadzieje że to dzielnie zniesie:))3majcie kciuki:)pozdrawiam

Załączniki

• DSC07135..jpg
    DSC07135..jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 26
Witam Was dziewczyny w ten słoneczny poranek:-)Mam dziś taki dobry humor że tylko mój brat może mi go popsuć na reszte nie zwracam uwagi:-D
Dziś Oliwier kończy pół roku.Czas leci i leci-ciąża szybko mineła ale te pół roku mineło jak godzina:szok:Nie zdążę się obejrzeć a Oli dziewczyny do domu będzie przyprowadzał hihi:-D
A oto mój półroczny mężczyzna

Załączniki

• DSC00004..JPG
    DSC00004..JPG
    11,4 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC00010..JPG
    DSC00010..JPG
    12,4 KB · Wyświetleń: 23
  • DSC00005..JPG
    DSC00005..JPG
    13,1 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Dzieci szczepione Heksą- 6 w 1 mają szczepienie w 6 miesiącu, w 7 już nie. Tak samo pneumokoki w zależności kiedy się zaczęło-my póki co jesteśmy już po wszystkich, kolejne w 13 miesiącu.

Do góry