reklama
O rany dopiero co rozmawiałyśmy o dzieciaczkach chorych i ich awersjach na widok białego fartucha a tu Mulatka z taką wiadomościąMulatka wiem, że Ci serce pęka jak widzisz i ból i strach maluszka, ale wiesz dobrze, że to wszystko dla jego dobra i z każdym dniem na pewno będzie lepiej!!Bardzo mocno trzymam kciuki za Was
Zuzia ja stosowałam nystatyne u starszej córki na pleśniawki, też dostała po antybiotyku i choć to też antybiotyk to działa rewelacyjnie, bardzo szybko małej przeszło a na fiolecie, apftinku to się męczyłyśmy ponad tydzień
Moja starsza córa przeziębiona, dziś u lekarki mnóstwo maluchów, podobno sezon grypowy i przeziębieniowy się zaczął:-(Oby tylko nasze maleństwa te wstrętne wirusy omijały;-)
Zuzia ja stosowałam nystatyne u starszej córki na pleśniawki, też dostała po antybiotyku i choć to też antybiotyk to działa rewelacyjnie, bardzo szybko małej przeszło a na fiolecie, apftinku to się męczyłyśmy ponad tydzień
Moja starsza córa przeziębiona, dziś u lekarki mnóstwo maluchów, podobno sezon grypowy i przeziębieniowy się zaczął:-(Oby tylko nasze maleństwa te wstrętne wirusy omijały;-)
Moniczkaleg83
Fanka BB :)
Mamusie chorych dzieciaczków trzymam kciuki za Was i za Maleństwa, żeby szybciutko wyzdrowiały,a już szczególnie za Was Mulatka .
U Nas słońce zagląda przez okno, ale na dworze mróz....Gabi drzemkę ucina, a po drzemce spacerek nową spacerówką;-) Będzie test :-)
A ogólnie to chcę wiosny......................
U Nas słońce zagląda przez okno, ale na dworze mróz....Gabi drzemkę ucina, a po drzemce spacerek nową spacerówką;-) Będzie test :-)
A ogólnie to chcę wiosny......................
kari_26
wrześniowa mama 2009
Witam Was dziewczyny w ten słoneczny poranek:-)Mam dziś taki dobry humor że tylko mój brat może mi go popsuć na reszte nie zwracam uwagi
Dziś Oliwier kończy pół roku.Czas leci i leci-ciąża szybko mineła ale te pół roku mineło jak godzinaNie zdążę się obejrzeć a Oli dziewczyny do domu będzie przyprowadzał hihi
A oto mój półroczny mężczyzna
Dziś Oliwier kończy pół roku.Czas leci i leci-ciąża szybko mineła ale te pół roku mineło jak godzinaNie zdążę się obejrzeć a Oli dziewczyny do domu będzie przyprowadzał hihi
A oto mój półroczny mężczyzna
Załączniki
A jaka to szczepioneczka??Bo mi dopiero kazały przyjść jak Oli skończy 7 miesięcy na ostatnią szczepionkę od żółtaczkihej dziewczyny a my dziś szczepimy także siem dowiem ile mała waży i w ogóle mam nadzieje że to dzielnie zniesie)3majcie kciukipozdrawiam
reklama
Moniczkaleg83
Fanka BB :)
Dzieci szczepione Heksą- 6 w 1 mają szczepienie w 6 miesiącu, w 7 już nie. Tak samo pneumokoki w zależności kiedy się zaczęło-my póki co jesteśmy już po wszystkich, kolejne w 13 miesiącu.