Agawa wenflon w glowce - norma... jak po porodzie lezelismy to tez jak wymieniali misiowi wenflon juz nie mieli gdzie wkluwac jedna raczke mial sina druga sina i w dlon i w zgieciu i glowki kluli ze mna taka dziewczynka lezala musiala miec w glowke bo z raczek szarpala.to specjalnie zabierali nam dzieci zebysmy przy tym nie byly zeby placzu tego nie slyszec bo plakalysmy jak bobry
reklama
dzięki za słowa otuchy. U nas pierwsza w miarę przespana noc i bez koktajlu. Mała kaslała tylko pół godziny a nie 3. Livii jak Ala zaczyna kasłać w nocy trzymam ja w pozycji pionowej. Ja siadam, ją biorę na ręcę, przytulam i tak śpi kaszląc. Dzięki temu nie zwymiotowała.
Zaspokoje w końcu wasza ciekawosc ;-) test wyszedł negatywnie wiec nie wiem o co lotto.
Ale powiem wam ze sie panicznie tego balam ze za wczesie ze nie dam rady itp ale jak zobaczylam 1 kreseczke to z jednej strony sie ucieszylam a z drugiej poczulam gdzies tam jakis smutek ;-)
Ale powiem wam ze sie panicznie tego balam ze za wczesie ze nie dam rady itp ale jak zobaczylam 1 kreseczke to z jednej strony sie ucieszylam a z drugiej poczulam gdzies tam jakis smutek ;-)
liiiviiia ile TY dajesz Michałkowi tego Deflegminu? tzn ile razy dziennie ile kropel i czy rozcieńczasz to z czymś tak jak tam jest napisane??? I o której dajesz ostatni raz? Moja Ala po tygodniu chorowania już się zorientowała, że to co jej daje na łyżeczce to lekarstwa i z założenia wypluwa..... Precz choróbska!
Magdalena0713
Fanka BB :)
Livia, Fredka - dużo zdrówka dla maluszków. Oby szybko pokonały choróbska.
A dla Was dużo siły na przetrwanie tego trudnego czasu <tule>
A dla Was dużo siły na przetrwanie tego trudnego czasu <tule>
Zuzia podajemy deflegmin 2 x dziennie po 8 kropelek na lyzeczke z soczkiem lub herbatka.Do 17:00
Tak nam pediatra zalecila.Moj Michal tez juz jest cwany bo bierze antybiotyki juz ok. 3 tygodni i teraz jak lyzeczke widzi to zaciska dziasla nawet jak z kaszka startuje bo jeszcze nie wie co to ale juz zapobiegawczo zaciska poki nie zasmakuje ;-)
Przesluchalam te fasolki i nie podobaja mi sie teraz puszczam Michalowi smerfne hity ale ma radochy :-)
Tak nam pediatra zalecila.Moj Michal tez juz jest cwany bo bierze antybiotyki juz ok. 3 tygodni i teraz jak lyzeczke widzi to zaciska dziasla nawet jak z kaszka startuje bo jeszcze nie wie co to ale juz zapobiegawczo zaciska poki nie zasmakuje ;-)
Przesluchalam te fasolki i nie podobaja mi sie teraz puszczam Michalowi smerfne hity ale ma radochy :-)
liiiviiia mnie na samą myśl o wenflonach i zastrzykach u takich małych dzieci to cierpnie skóraTa dziewczyna mówiła, że ten trzymiesięczny maluch jak zobaczy kogoś w białym fartuchu to tak płacze, aż się zanosi, kurcze takie maleństwa a już pamieająJa pani pielęgniarce, która przychodziła dawać mi zastrzyki jak miałam 6 lat nie mówiłam przez wiele lat dzień dobry i pokazywałam język hihii!!!I nie smuć się, odchowasz troszeczkę synka i akurat będzie czas na drugie maleństwoA rozregulowało się bo hormony i stres, zmęczenieŻyczę dużo zdrówka wszystkim chorym dzidziusiom
Ja tez mialam uraz do tej co mi zastrzyki robila :-) a mieszka na moim osiedlu i czesto ja mijalam z fochem ale pamietam ze raz jak mi robila zastrzyk to tak ja skopalam ze hej machalam nogami na lewo i prawo i ja to chyba bardziej bolalo niz mnie ten zastrzyk;-)
reklama
ewa72
Mama Maciusia
Duzo zdrowka dla wszystkich chorowitkow!!!!Dziewczyny,a ja mam pyt.Czy Wasze dzieciaczki tez tak zasysaja dolna warge?Maciek doszedl juz do takiej perfekcji,ze ta warga jest po srodku lekko sina!?Martwi mnie to,ale w pt.idziemy na kolejna dawke rotawirusow i wtedy dokladnie wypytam.