reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

reklama
Powodzenia.... to na pewno będzie "TO" więc głowa do góry i odwagi:-)
U nas nawet 1/2 oznaki zbliżającego się porodu więc szczerze zazdroszczę Wam kobietki. My czekamy i czekamy... mam nadzieję że małemu tylko data 13-ego się nie podoba a 14 już będzie ten właściwy;-)

Syla jak fajniutko,ze masz Filipka juz obok :rofl2: Gratuluje raz jeszcze ;-)

A ja dzis rodzinnie dzien spedzilam.. 7 latek ammy dzis z mezem odkad sie spotykalmy :-D

Witam wrześnióweczki ponownie

Dzisiaj Romcia czuje się już znacznie lepiej.Wstaje o własnych siłach z łóżka,dostaje normalny obiad.Ma wzdęty brzuch więc lekarze go kontrolują cały czas.Obie nasze córeczki mają żółtaczkę więc kurują się cały czas w szpitalu z mamusią.Wczoraj pierwszy raz karmiłem dziewczynki a dzisiaj już zmieniałem pampersy,przebierałem i karmiłem.Julitka zasnęła w moich ramionach.Amelka smacznie spała w wózeczku szpitalnym.Malutkie są cały czas doglądane przez lekarza.Nie mogę się doczekać aż moja rodzinka będzie w domciu.Konrad.

Romcia81 no to super! Jak się czyta Wasze słowa to aż cieplej się robi na serduszku w ten chłooooodny poranek! :happy2: Życzę szybciutkiego powrotu do domciu!

...chyba niewiele nas już tu zostało, co? :-(

Dobrze ze z Romcią juz dobrze! jeszcze chwile panie Konradzie i będziecie razem w domku:-) a Romci możemy na prawdę pogratulować wspaniałego męża!!!!!!!

beszamelowa jeszcze nas tu parę jest;-) ale już polowa września- jeszcze trochę i się wszystkie rozpakujemy:tak:

Wczoraj byliśmy u teścioff i usiadłam w kuchni na czymś mokrym i mowie teściówce że mam mokre spodnie na tyłku a ona w panice wola - Marcin wody wody!!!!! M leci do niej i pyta co się dzieje ??pic ci się chce???:-D:-D:-D a ona- nie Kasi wody odeszły!!! więc już cały dom w panikę wpadł.....tak to jest jak się dokładnie ciężarowek nie słucha:-D:sorry2::sorry2: zanim im wytłumaczyłam to już prawie po pogotowie dzwonili ale się uśmiałam:-D

reklama
Dzień dobry Wrześniówki!!!!!!!!!:tak:

Zaczynamy kolejny tydzień........oby ostatni w tym wątku.;-)Dla mnie to będzie już 41 i nie wyobrażam sobie kolejnego tygodnia z brzuszkiem.:no:Ale nie dzieje się u mnie nic co zapowiadałoby zmianę.:no:Dziś mam usg i wizytę u gina ale niczego się nie spodziewam.W czwartek mam iść do szpitala i być może mnie zostawią Jeśli na leżenie na patologii to się nie zgodzę chyba ,że chcieliby wywoływać.Mam w domu dwójke małych dzieci i jeśli nie będzie to niezbędnie konieczne to szpital jest ostatecznością.
Została nam Wrześniówki ostatnia prosta!!!!!!!Tyle już przeszłyśmy to i te kilka dni wytrzymamy!!!!!!!:tak:

Do góry