reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Dziewczyny co mozna ssac od bolu gardla w ciazy ??? i wogole moge cos wziac rutinoscorbin?? bo wczesniej mi gin mowil ze lyknac sobie mozna ale nie wiem czy ma jakies znaczenie ze juz koncowka ciazy wiec nie ???

reklama
a o tantum verde do ssania cos slyszalyscie ?? bo tylko to mam :-( boje sie zeby teraz sie nie rozlozyc bo nie wiem czy to nie wplynie jakos negatywnie na cc ale chyba nie ma zadnych przeciwwskazan zeby robic cc chorej nie ??
Moltizerka ja mam od kilku dni dziwny bol jednej piersi a konkretnie boli mnie otoczka od spodu a raczej strasznie piecze :confused:

Czesc dziewczyny

Liiiviiia na pewno mozna brac tantum verde

Dziewczyny doradzcie mi prosze. Wczoraj wieczorem czulam bardzo duze ruchy mojego malenstwa- takie inne, dosc niepokojace. I dzisiaj rano zauwazylam ze mala przekrecila sie glowka do gory ( wczesniej czkawke odczuwalam zaraz przy kosci lonowej, teraz czuje przy zebrach):-(

Czesc dziewczyny

Liiiviiia na pewno mozna brac tantum verde

Dziewczyny doradzcie mi prosze. Wczoraj wieczorem czulam bardzo duze ruchy mojego malenstwa- takie inne, dosc niepokojace. I dzisiaj rano zauwazylam ze mala przekrecila sie glowka do gory ( wczesniej czkawke odczuwalam zaraz przy kosci lonowej, teraz czuje przy zebrach):-(

Wiesz co ja mialam to samo masz pewnosc ze sie odwrocila??? ja tez zawsze czkawke czulam na dole a ostatnio az pod zebrami az sie przerazilam tym bardziej ze brzuch mialam taki napiety na gorze a na doel flak ale poszlam na usg i dzidzia byla normalnie glowka w dol takze na ta czkawke nie patrz bo ja tez aby na darmo sie strachu najadlam

Liiiviiia pocieszylas mnie troche. Moj brzuch tez jest napiety w innych miejscach niz wczesniej. Mam nadzieje ze wszystko jest dobrze:-(

reklama
U mnie również cisza.Poza tym ,że dzidzia strasznie się rozpycha to byłoby ok.Brzuch wysoko z oddychaniem kiepsko ale już się przyzwyczaiłam.
Jutro wizyta u gina ale nie spodziewam się rewelacji.Będzie tak szyjka długa ,nic się nie dzieje do zobaczenia za tydzień..............no chyba żebym się miał zdziwić.No jak tak ma być to trudno oby z córcią wszystko było ok.

życzę pięknej niedzieli:-)!!!!!

Do góry