reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

reklama
KROPTUSIA wielkie GRATULACJE!!
Bidulka się namęczyła kolejny raz, myślałam ze po poprzednim porodzie drugi będzie miała w miarę spokojny a tu takie cos. Ale najważniejsze ze jest juz po i ze wszystko ok:tak::tak:

Kroptusia wielkie GRATULACJE !!!! A tak w nocy jakos pomyslalam co tam z toba i dzis nad ranem :tak::happy:
No dziewczyny to zaczynamy !!!

Ja mam dzis jakis fatalny dzien a raczej dobe :-( najpierw w nocy bole i teraz cale podbrzusze mnie boli jak przy okresie takie odretwienie czuje gdzies tam na dole ...

Kroptusia dzielna MAMUŚKA z Ciebie, gratuluję z całego serce, teraz już tylko ciesz się Kacperkiem!!!!

A tak sobie myślałam, jak tam z tym czopem, ile jeszcze wytrzyma:) i te bóle i skurcze.....super ze już Maluszek jest z Tobą!!

reklama
Do góry