reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Witam,
Wrześniówka-raczej Cię Pani Laborantka wkręciła..... Mnie powiedzieli, że żeby się nie nudzić mogę sobie ten czas pobiegać po galerii handlowej :-)
Pozdrowki

reklama
Mi też nie pozwoliła laborantka ruszać sie z miejsca. Kroptusiu mam taką samą sytuacje co Ty dostałam przedłużenie umowy do porodu a później papa no i pani kadrowa jak do niej zadzwoniłam to jeszcze kazała mi zdać wszystkie moje legitymacje i upoważnienia (chociaż do porodu jeszcze trochę) no i jeden plus comi powiedziała to, że przez to że mam ubezpieczenie u nich grupowe to przysługuje mi 900 zł z tytułu urodzenia małego. Ale się wkurzyłam na nich wszystkich że tutaj zapewniają że po ciąży sie wróci a później robią takie klocki:( Wogóle wszystko dookoła mnie wkurza, brak zainteresowania i pomocy ze strony rodziców i teściów jak i to że cały kregosłup boli od leżenia. Przychodzą mysli, że nie dam rady utrzymac małego i coś się stanie szybciej ale to chyba mi powoli odbija z tego że od stycznia w łóżku:( Pozdrowionka dla wszystkich wrześnióweczek:)

morelka niestety nie masz racji, bo nie powinno sie łazic tylko siedziec i czekac!
dlatego ja robie w spzitalu na oddziale bo nie wysiedzialabym w labolatrium skoro leze 5 miesiecy.

Wrześniówka mi laborantka nic nie mówiła o siedzeniu, kazała przyjechać po godzinie a potem po dwóch, w międzyczasie byłam nawet w pracy, bo mam blisko.Razem ze mną jeszcze dwie dziewcxyny robiły glukoze i też żadna nie siedziała :baffled:. Dlaczego ruch fałszuje wyniki? Znaczy że w dół czy że w górę?

Witam Czytam sobie wasze forum i w głowę zachodzę jak ja mogłam nie znaleźć go wcześniej:eek:. No ale jak mówią lepiej późno niż wcale:laugh2:. Tyle bym chciała popisać że nie wiem na który temat najpierw :-D No nic chciałam tak ogólnie się przywitać bo widzę że to miejsce jest najbardziej "rozpisywane" teraz popróbuję z suwaczkami żeby mój profil taki goły nie był ;-)

reklama
hej
witaj capucino:))

ja dzis jestem jakas taka leniwa...nic mi sie nie chce-a to chyba dlatego ze wlasnie musze zrobic bardzo duzo:baffled:
wiem tez ze mam czas z wszystkim przynajmniej do piatku wiec pewnie jak zwykle zostawie wszystko na ostatnia chwile:baffled:
wczoraj caly dzien spalam-obudzilam sie tylko o 1 w nocy wzielam prysznic i spowrotem do lozka
i dzis tez sie tak czuje....jakas spiaca i leniwa.........ale za to dzidzius dzis energiczny:-)
aha wczoraj pierwszy raz wypchnal jakas czesc cialka tak mocno ze zdeformowal mi brzuszek:laugh2:taki slodziutki lobuziak
pozdrawiam i mam nadzieje ze jednak cos dzis zrobie;-)

Do góry