reklama
naftanalek
Fanka BB :)
Mi też nie pozwoliła laborantka ruszać sie z miejsca. Kroptusiu mam taką samą sytuacje co Ty dostałam przedłużenie umowy do porodu a później papa no i pani kadrowa jak do niej zadzwoniłam to jeszcze kazała mi zdać wszystkie moje legitymacje i upoważnienia (chociaż do porodu jeszcze trochę) no i jeden plus comi powiedziała to, że przez to że mam ubezpieczenie u nich grupowe to przysługuje mi 900 zł z tytułu urodzenia małego. Ale się wkurzyłam na nich wszystkich że tutaj zapewniają że po ciąży sie wróci a później robią takie klocki Wogóle wszystko dookoła mnie wkurza, brak zainteresowania i pomocy ze strony rodziców i teściów jak i to że cały kregosłup boli od leżenia. Przychodzą mysli, że nie dam rady utrzymac małego i coś się stanie szybciej ale to chyba mi powoli odbija z tego że od stycznia w łóżku Pozdrowionka dla wszystkich wrześnióweczek
Wrześniówka mi laborantka nic nie mówiła o siedzeniu, kazała przyjechać po godzinie a potem po dwóch, w międzyczasie byłam nawet w pracy, bo mam blisko.Razem ze mną jeszcze dwie dziewcxyny robiły glukoze i też żadna nie siedziała . Dlaczego ruch fałszuje wyniki? Znaczy że w dół czy że w górę?
Witam Czytam sobie wasze forum i w głowę zachodzę jak ja mogłam nie znaleźć go wcześniej. No ale jak mówią lepiej późno niż wcale. Tyle bym chciała popisać że nie wiem na który temat najpierw No nic chciałam tak ogólnie się przywitać bo widzę że to miejsce jest najbardziej "rozpisywane" teraz popróbuję z suwaczkami żeby mój profil taki goły nie był ;-)
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
Test doustnego obciążenia glukozą – Wikipedia, wolna encyklopedia
poz. nr 3
ale ja to wiem od laborantki i ginekologa a nie z netu!
poz. nr 3
ale ja to wiem od laborantki i ginekologa a nie z netu!
reklama
Anek29
Fanka BB :)
hej
witaj capucino)
ja dzis jestem jakas taka leniwa...nic mi sie nie chce-a to chyba dlatego ze wlasnie musze zrobic bardzo duzo
wiem tez ze mam czas z wszystkim przynajmniej do piatku wiec pewnie jak zwykle zostawie wszystko na ostatnia chwile
wczoraj caly dzien spalam-obudzilam sie tylko o 1 w nocy wzielam prysznic i spowrotem do lozka
i dzis tez sie tak czuje....jakas spiaca i leniwa.........ale za to dzidzius dzis energiczny:-)
aha wczoraj pierwszy raz wypchnal jakas czesc cialka tak mocno ze zdeformowal mi brzuszektaki slodziutki lobuziak
pozdrawiam i mam nadzieje ze jednak cos dzis zrobie;-)
witaj capucino)
ja dzis jestem jakas taka leniwa...nic mi sie nie chce-a to chyba dlatego ze wlasnie musze zrobic bardzo duzo
wiem tez ze mam czas z wszystkim przynajmniej do piatku wiec pewnie jak zwykle zostawie wszystko na ostatnia chwile
wczoraj caly dzien spalam-obudzilam sie tylko o 1 w nocy wzielam prysznic i spowrotem do lozka
i dzis tez sie tak czuje....jakas spiaca i leniwa.........ale za to dzidzius dzis energiczny:-)
aha wczoraj pierwszy raz wypchnal jakas czesc cialka tak mocno ze zdeformowal mi brzuszektaki slodziutki lobuziak
pozdrawiam i mam nadzieje ze jednak cos dzis zrobie;-)