Indygo
Fanka BB :)
Ja też nie czuję chociaż to moja druga ciąża. Czasami tylko jak siedzę przy kompie i jestem lekko pochylona do przodu to tak nisko coś i pulsuje ale kiedy dotykam brzucha to nie mogę nic wyczuć.A ja dalej się martwię,że tak sporadycznie czuję te delikatne kopniaczki. :-(Tłumaczę sobie, że to moja pierwsza ciąża, że to dopiero 20 tydzień itd,no ale same wiecie jak to jest z nami. Zawsze będziemy panikować. Już mi dziwne pomysły przyszły do głowy,że to może przez zbyt ciasne dżinsy, bo przestałam się w nie dopinać... No nic,nie będę się martwić na zapas.
Przeraża i to jak ;-)ja rodziłam w marcu więc nie wiem co to upały w ciąży. Kupiłam sobie 2 workowate i luźne sukienki z myślą o upałach, większość ciuchów jest z wiskozy, której nie znoszę i udało mi się trafić sukienki z takiego przewiewnego i nierozciągliwego materiału. Wiatrak też mam więc może jakoś przeżyjęDziewczyny a nie przeraża Was trochę to, że całe lato przed nami???Ja swoją starszą córcię rodziłam w czerwcu i akurat upały mnie już ominęły a teraz pewnie się już nie uda i trzeba będzie trochę chować się pod drzewkami w cieniu
Co do lecha to jest to bardziej napój niż piwo, jest bezalkoholowy więc można go pić, na upały będzie jak znalazł a co do tych kopcących i popijających matek rodzących zdrowe dzieci to akurat mam zupełnie odwrotne obserwacje - znałam 3 i każda z nich urodziła poważnie chore lub upośledzone dziecko.tylko lecha znalazlam bezalkoholowego z sokiem....zdania podzielone ja uwazam ze z niczym nie powinno sie przesadzac sa kobiety niepijace wogole nie palace i sa problemy a pijaczki narkomanki czy kolezanka cala ciaze kopcily i NIC
Męczyła w poprzedniej ciąży i męczy teraz i to prawie od początkudziewczyny a czy was tez męczy zgaga? bo ja czasami nie wyrabiam szcezgólnie po nabiale! po twarogu, jogurtach, aktivi a musze jesc nabial bo mięsa nie jem...
A najbardziej męczy mnie alergia na pyłki, nie mogę wytrzymać i muszę brać leki bo inaczej nie mogę funkcjonować, lekarz powiedział żeby starać się ograniczać chyba że będę się bardzo źle czuła to wtedy mogę brać, zastanawiam się jakie są najbezpieczniejsze?