reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

kurde truskawek juz nie było:-(
ale za to męzulek kupił arbuza! i powiem wam ze tez dziala przeczyszczająco...hihhi

podobno arbuz i truskawki to jedne z niewielu owoców które mozna jesc przy cukkrzycy ciążowej, klezanka chodzi do diabetologa i ma na to pozwolenie:-)

a ja dzis wyjątkowo sama robie obiadek
udka pieczone, ziemniaczki i salata ze śmietaną, no juz tak mi brakuje gotowania ze sie zwlekłam z wyra.

reklama
u nas pogoda też jest masakryczna :szok: do południa jeszcze było znośnie, ale teraz sie rozpadało :szok: ale tak okropnie, jakby ktoś stał i z wiadra lał, prawie jak oberwanie chmury :szok::szok::szok:

a ja właśnie pieke sobie biszkopcik na placuszek z truskawkami, bita smietanka i z ptasim mleczkiem :tak: smacznego

hej Dziewczyny. Ale u mnie fatalna pogoda-od samego rana leje i do wieczora na pewno nic się nie zmieni. Nie wiem, czy w całej Polsce jest tak "ładnie", ale zaraz wskakuję pod kocyk i do wieczora nie ruszam się z łóżka:-)

Ja dzisiaj od rana siedzę przy komputerze ... z nudów wymyśliłam sobie, że będę wypełniac ankiety i klikac w płatne linki (ciekawe czy uda mi się coś na tym zarobic :baffled: jak narazie słabo w to wierzę). Któraś z Was zajmowała się już czymś takim?

a ja piekę muffiny z truskawkami :-) ciekawe jak wyjdą bo pierwszy raz robię :-)
jarzebinka poprosimy o przepis ze zdjęciem, zapowiada się pysznie :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj od rana siedzę przy komputerze ... z nudów wymyśliłam sobie, że będę wypełniac ankiety i klikac w płatne linki (ciekawe czy uda mi się coś na tym zarobic :baffled: jak narazie słabo w to wierzę). Któraś z Was zajmowała się już czymś takim?
ankiet nie próbowałam ale w zimie z ciekawości zarejestrowałam się w 2 serwiasach z linkami i nie polecam!naklikasz się i tylko nerwy stracisz ,ja wymiękłam po 2 tyg .jak miałam 7-8 zł na kazdym z kont -a klikałam sporo(tak mi się pzrynajmniej wydawało)
Moim zdaniem to naciąganie ludzi-obiecują że można łatwo zarobić kase a tak naprawdę to byś musiała cały dzień siedzieć i klikać żeby stówę na miesiąc zarobić-bezsens....

jarzębinka to mamy to samo za oknem jesli chodzi o pogode hihi, w koncu to te samo miasto;-)
a ja chcialam zrobic galaretke z truskawkami, ale truskawków dzis brak:-(

obżartuchy jedne;-(

Witam dziewczyny

A u mnie pogoda:-) jak nigdy, wszyscy jestesmy w szoku, bo jest cieplutko ze mozna w krotkim rekawku chodzic - 20 stopni-a tutaj w Szkocji to rzadkosc, wiec radosc niesamowita, zaraz zmykamy nad morze;-) Oczywiscie nie kapac sie - tutaj nie kapiemy sie nigdy-nawet w lecie. Jedynie widze ze serfuja ale oni to wtedy maja takie specialne kombinezony, a no i foki plywaja. My mozemy jedynie sobie pospacerowac-i zrobic grilla:tak:
Podobno ma byc tutaj najcieplesze lato w tym roku-dla mnie rewelacja, bo w tym roku na wakacje do Polskie nie pojade:no:

Jak macie skurcz w lydce to najlepiej wtedy naciagniejcie noge i stope tak jabkbyscie chcialy stanac na palcach-najlepiej to wogole wtedy wlasnie sprobowac stanac na palcach tej nogi. No ale wiadomo jak cie wezmie skurcz w lozku to wtedy lepiej tylko tak napiac noge i udac jakby sie stawalo na palcach-to pomaga, potem noga nie boli-inka to jest cos podobnego do tego co twoja kolezanka mowila
Staralam sie to jak najbardziej obrazowo opisac mam nadzieje ze zrozumialyscie o co mi chodzi;-)
iwona85cz-ja tez kiedys o tym myslalam ale tylko myslalam, ciekawa jestem jak Tobie pojdzie-daj znac pozniej jak Ci z Tym idzie
jarzebinka-ja juz mam to ciasto gotowe:-)i ide sobie wlasnie ukroic ;-)
soyyo-miam mniam

własnie wyczytalam ze arbuz polecny jest przy chorobach nerek,na przemiane materi i na układ pokarmowy, no to bede sie teraz zajadac. ale zjadlam 3 kawalki i latam siku co chwile;-)
tylko jeszcze skubany drogi za ćwiartke arbuza mąz zapłacił 12 zł

reklama
Do góry