reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

:-):-)cześć Ewusek i powodzenia
Wiolaw a ja zawsze marzyłam o dziecku po 40 chociaz nie mam pojęcia czy uda mi sie namówić kolejny raz mojego m
Kroptusia poradzisz sobie spokojnie, też sie trochę boję bo sie rozleniwiłam, moja córka ma już prawie 11 lat , więc zapomniałam co to praca przy maluszku, ale mam nadzieję że mi troszkę pomoże
dzisiaj wracam po krótkim urlopie do pracy i okropnie mi sie nie chce, 7 kwietnia mam wizytę u lekarza i chyba wezme trochę l4 przecież muszę się wyspać przed wrześniem:-D

reklama
kroptusia, ja mam wizytę w poniedziałek, za tydzień i tez się nie mogę doczekać:rofl2: u mnie to będzie koniec 17 tygodnia, więc pewnie płci jeszcze nie poznam i będę musiała czekać kolejne 3 tygodnie...:sorry2: ...
obstawiam dziewczynkę, ale co będzie to się okaże naprawdę we wrześniu:-D

Dzięki bardzo wszystkim!
jagolek widzę że będziemy mieć dzieci w tym samym wieku (mój Adaś jest z 26.11.2006)
Ja byłam u gina w piątek. Powiedział że wymiary i wszystko ok, więc mam nadzieję, że wszystko dokładnie obejrzał.:-)

ewusek, powiem nawet, że mamy prawie identyczny staż małżeński:-D... ja mam o półtora miesiąca krótszy:tak:... bardzo jestem ciekawa jak nasze 3-latki będą się z kruszynkami asymilowały... liczę na to, że uda mi się opanować ewentualną zazdrość w zarodku i że moje skarby będą zżyte mocno:happy:

Cześć Wrześniówki!:tak:Męczą was jeszcze mdłości?bo mnie się zdarzają co dwa dni najgorsze jest to że biorę tabletki na nadciśnienie i duphaston i witaminy a wszystko wylądowało w kibelku.Masakra!:angry::angry::angry:

Witaj ewusek :tak:
Kroptusia wiesz co zapomialam Ci napisac ze mnie tez pobolewa wlasnie w pachwnach, a jak kichne to kluje w podbrzuszu i czasem jak sie przecagne za mocno to tez gdzies na dole zaboli:-( ale to podobno nic niepokojacego, powiem jednak jeszcze raz o tym gince.

dzisiaj wracam po krótkim urlopie do pracy i okropnie mi sie nie chce, 7 kwietnia mam wizytę u lekarza i chyba wezme trochę l4 przecież muszę się wyspać przed wrześniem:-D
To tak jak ja, tez dzis wracam do pracy..:-( mam na 15 i tak mi sie nie chce,ze masakra.:dry: I tez mojemu M mowie,ze musze duzo spac, bo pozniej nie bede mogla jak sie dzidzius urodzi, on na to "ale na zapas sie nie wyspisz" :-D:-D:-D Hahaha wlasnie o to chodzi,ze wyspie ,a jak nie, to beda mile wspomnienia,ze sie spalo ile sie chcialo prawda ? Hahaha :-)

(...)
-inka gazeta "m jak mama" super, zaczelam ja kupowac przed ciaza i teraz co miesiac nabywam...prawda, ze ostatni numer jest rewelacyjny...

Oj prawda, prawda :-)

(...)
Powiedzcie mi czy to badanie przeziernosci fałdu karkowego jest bolesne???? (...)J

Ciania - ani trochę. :-). To jest badanie usg, tylko lekarz mierzy dokładnie i wszystko sprawdza. :happy:

Co za paskudna pogoda. Nic się nie chce. :crazy:
Jak rano się obudziłam i zobaczyłam co się dzieje za oknem to postanowiłam z łóżka
nie wstawać. Ale leżeć zbytnio też mi sie nie chciało :-)
Przygotowałam obiad, a zaraz wezmę się za sprzątanie. Zacznę od.......no właśnie , jeszcze nie wiem ;-), ale to już tak dokładnie będę sprzątała - przedświątecznie :-).
Mam nadzieję, że będę miła możliwość umycia okien jeszcze przed świętami - bo jak tak padać będzie nadal, to sie nie opłaca :-D,

Hej
Naczytałam , naczytałam , a teraz nie wiem co napisać.Taka jestem dziś nie swoja bo wizytka o 18.00 u gin. Tak sie martwię czy wszystko ok.bo nie widziałam kruszynki miesiąc:-:)-(. ale nie ja jedna czekam dziś na usg, więc jakoś tak łatwiej:tak:.

reklama
ewelin ja jestem w 13 tyg, dwa tyg temu mialam pierwsze usg, ktore potwierdzilo moja ciaze :szok: Prawie 12 tyg czekalam na jakies badanie.. a teraz nastepne mam 8 kwietnia mocz (moze mi w koncu zmierzy cinienie i wage.. ) i juz sie nie moge doczekac az przylece do Polski.. Takze,jak w 14 tyg masz drugie usg, to dla mnie to wow :rofl2: gdybym nie jechala do Polski nastepne mialabym w 20 tyg i koniec... do konca ciazy :dry:

Do góry