reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Princi jesli bierzesz inny zetsaw witamin to mysle ze skrzypowity juz nie powinnas, bo bedzie nadmiar wytamin:confused: Ale najlepiej zapytaj lekarza:tak: Jest mozliwosc ze zamiast 2, 3 tabletek skrzypowity mozesz brac np jedna:tak:

Renifer dzidzia chyba wstydliwa :-D najwazniejsze ze wszytsko ok i malutka rosnie :-)

reklama
4 tygodnie temu moja dzidzia miała 3,35 cm i martwiłam się, że słabo rośnie...:sorry2:
A wczoraj?? 9cm!! Taki gigant!! :-D
I najważniejsze, że wszystko z dzidzią dobrze, trochę leniwie, ale machała sobie nóżkami i w ogóle tak słodko wyglądała. :-D

Super ze dzidzia rosnie ladnie , a antybiotyk trzeba brac jak jest taka potrzeba , kuruj sie Jagoooodka:blink:Duzo duzo zdrowka

Nie biore zadnych witamin oprocz kwasu foliowego, skrzypowite mam taka co sie bierze po jednej tabletce, a z lekarzem to maly problem , bo ja mieszkam w Anglii i jakos nie ufam im w niczym wiec pytac nie bede. Niedlugo bede w Polsce , za jakies 4 tyg to wtedy zapytam.. a do tego czasu troche wylysieje hahaha :-D

Hej.To podobnie jak ja,też angielskich lekarzy o nic nie pytam bo mi sie wydaje że to nie ma sensu he he.
Princi a zadowolona jestes z tutejszej opieki?Ja juz też mialam scan i zrobili mi kompleksowe badania ale wyniki i kolejna wizyta dopiero w maju.Nawet nie wiem co robic w razie jakiś pytań czy problemów.Troche mnie tak zostawili na pastwe losu :-(.

Hej.To podobnie jak ja,też angielskich lekarzy o nic nie pytam bo mi sie wydaje że to nie ma sensu he he.
Princi a zadowolona jestes z tutejszej opieki?Ja juz też mialam scan i zrobili mi kompleksowe badania ale wyniki i kolejna wizyta dopiero w maju.Nawet nie wiem co robic w razie jakiś pytań czy problemów.Troche mnie tak zostawili na pastwe losu :-(.
U mnie podobnie jestem w 12 tyg mialam tylko raz usg a nastepna wizyta dopiero 5 maja, lekarze w Belgii uwazaja ze jesli badania sa dobre i nic sie nie dzieje to nie ma potrzeby czesto chodzic do lekarza, jakby cos nie tak natomiast to przeciez mam nr do swojego gina, dzwonie i juz;-)

oli - w moje urodziny masz usg, wiec na pewno wszystko bedzie grało!!! :-D:-D:-)
ja mam usg 17.04, potem połówkowe własnie tez 05.05 ;):tak::-) ktos sie jeszcze pisze na ta piekną date? :-p:rofl2::-D
śmiac mi sie chce bo własnie przez to ze mam urodziny w imieniny misiaca to myslałam ze miki urodzi sie 10-10 , ale przeciagnał mnie o 5 dni skubaniec jeden...

Dziekuje za Wasze jeszcze dzisiejsze żczenia kochane :-):-):-)
Siedziałm dziś tylko 2 godzinki ale już cosik napisałam, później zakupki i teraz siedze i się nudze... Chyba zaraz idziemy z mężem przejść, puki jeszcze słoneczko świeci :cool2: na dworze...
Będę później - buziaki

reklama
Nie było mnie dwa dni! Tyle postów do przebrnięcia!! ufffff

Post Ptaszyna Wiola mnie wyprzedziła hihihi też chciałam napisać, że podziwiam Ciebie. W domu jedno malutkie maleństwo w drodze drugie... Szok!
U Reniferka też w sumie niewiele starsze! Nie wiem jak Wy sobie radzicie. Ale jeśli można to dobrze, bo ja chcę w miarę szybko zadbać o rodzeństwo dla mojej dzidzi!! :-D
da radę :)

Karolina Tinetina, ja już od dwóch tygodni chyba z katarem walczę, grrrr:crazy: i szczerze mówiąc to mam dosyć, zwłaszcza że przy kichaniu mnie czasami mocno kłuje.. Gdzieś czytałam, że ten katarek to też ciążowa przypadlość (??), sama nie wiem, najgorzej jest rano..
Post_ptaszyna, wynika z tego że będziemy razem dni odliczać do 03.04 bo ja tez wtedy usg mam:tak:
no ja prawie skreślam w kalendarzu.....tak by było fajnie żeby było zdrowe i facecik:-):tak:

Do góry