reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Ja dzisiaj znowu mam dzień lenia, bawię sie z dziecięciem i robię jej czapeczkę na szydełku:-):-D
miłego dnia

kurcze ale nas dużo, nadal się czasem w postach gubię i jak cośtam nie doczytam to mi kochane wybaczcie bo ja nie nadążam wszystkigo czytać, Ika nie daje mi aż tyle czasu:-)
Post ptaszyna - ja i tak Cię podziwiam. Bawić się z dzieciątkiem, robić czapeczkę na szydełku i w między czasie aktywnie uczestniczyć na forum! Niezła podzielność uwagi!!!:-)

reklama
Ja witam Was z nie całkiem takiego ranka.... :zawstydzona/y: hehe
Witam i uciekam, trzeba się wziąć za pisanie pracy licencjackiej, bo zaczął się nowy sem. i promotorka chce widzieć postępy.... ehhhhh. Oby do połowy lipca - i mam nadzieje, że będę miała wkońcu te studia z głowy....

Oli jak chcesz to dam Ci namiary na tą wróżkę T A R O T  KABAŁA RUNY jedna wróżba tylko 25 zł !

Jak dobrze, ze jesteście zdrowe z dzidzią

karotka u Ciebie też wszystko dobrze, ufff

a ja wróciłam z laboratorium i nie wiem skąd mi się wzięła godz. 11.00 :angry: próbki do badań przyjmują do 9.00 i nic nie załatwiłam

aaaa kupiłam sobie pięny mięciutki fioletowy szlafroczek i koszulę do karmienia do szpitala ;-)

wiecie co ? znowu dzieje mi się tak jak przy poprzedniej ciąży. Stałam chwilę w nieklimatyzowanym pomieszczeniu czekając aż Pani skasuje mi za ten szlafroczek i zrobiło mi się tak słabo, ze myślałam ze zemdleję. Ślina lepka, ciało gorące spocone, poszłam szybko na zewnątrz u od razu było lepiej. Mało brakowało zebym nie padła. Na to samo wzieli mnie przy 1 ciazy na obserwację na 4 dni do szpitala i nic nie wykryli niebezpiecznego więc teraz nie panikuje.

Nie było mnie dwa dni! Tyle postów do przebrnięcia!! ufffff

Ninonka spóźnione ale szczere uściski urodzinowe. Wszystkiego co najlepsze!! Żeby leko pisało się Tobie pracę licencjacką ;-)

Cieszę się, że Wasze wizyty zakończyły się samymi dobrymi wiadomościami! :-D

karotka ja też uwielbiałam czarodziejkę księżyca :-D , a na filmie "to nie tak jak myślisz..." klęłam na czym świat stoi tak mnie irytował hihihi ale obejrzałam do końca ;-)

Reniferku mi też odrobinę zmieniły się teraz gusta. Uwielbiam czytać książki i od kilku tygodni pochłaniam.... romanse!! :szok::rofl2: teraz taka różowa seria w kiosku jest hihihi romanse historyczne! mąż się ze nie śmieje ale potulnie przynosi nowe tomy. Może w brzuchu rośnie mała księżniczka? :-D

Post Ptaszyna Wiola mnie wyprzedziła hihihi też chciałam napisać, że podziwiam Ciebie. W domu jedno malutkie maleństwo w drodze drugie... Szok!
U Reniferka też w sumie niewiele starsze! Nie wiem jak Wy sobie radzicie. Ale jeśli można to dobrze, bo ja chcę w miarę szybko zadbać o rodzeństwo dla mojej dzidzi!! :-D

A ja dzis na sniadanie placki ziemniaczane z jajkiem i bulki z dziemem jagodowym... :-D mniam pyszne bylo ! Chyba sie zaczyna... heheh:-D

A ja mam ostatnio wielka ochotę na trze rzeczy. :-D
1.Racuchy z jabłkami
2.Naleśniki
3.Wątróbka
i właśnie tu moje pytanie. Wiem że nie powinno się jeść wątróbki w ciąży bo zawiera dużo witaminy A. Ale czy jak zjem raz 3-4 kawałki wątróbki to coś się stanie?:confused: Chyba z rok nie jadłam.;-):sorry2:

Dzieki kochane ze cieszycie sie razem z nami:-)
Ninonka pwodzonka w pisaniu i weny Ci zycze ;-)
Bershka dziekuje za namiary, jak skorzystam dam znac;-)szkoda ze nic nie zalatwilas...i dobrze ze nie zemdlalas i ze sie szybko poprawilo:happy:
WiolaB milego spacerku zycze, u nas tez dzis wiosna ajjjj:-)no i oby dzis lekarz dal Ci w koncu superrr recepte na bol glowki:happy:

Ja wlasnie wrocilam ze spacerku z syneczkiem, obiadek sie gotuje a ja troche odpoczywam przed kompem bo chyba przesadzilam z zakupami:confused::sorry2:M jakby widzial to by mnie :angry:

A teraz moje relacje z wczorajszej wizyty...
Na wstępie moja gin powiedziała, ze nie wyglądam zdrowo, na to ja, że właśnie tak się czuję. Zbadała mnie i co? Mam anginę.
Od razu przepisła antybiotyk, mówię jej, że ja antybiotyku od kilku lat nie brałam, czy nie można inaczej. Na to ona troszkę mnie postraszyła, więc biorę z nadzieją, że dzidzia mi wybaczy ;-)

A teraz same pozytywy!! :-D
4 tygodnie temu moja dzidzia miała 3,35 cm i martwiłam się, że słabo rośnie...:sorry2:
A wczoraj?? 9cm!! Taki gigant!! :-D
I najważniejsze, że wszystko z dzidzią dobrze, trochę leniwie, ale machała sobie nóżkami i w ogóle tak słodko wyglądała. :-D

reklama
jagoodka skąd Ci się ta angina wzięła, nie czułaś bólu gardła wcześniej ?

Super, ze dzidzia tak ślicznie urosła :tak::tak::tak::tak: miło się takie rzeczy czyta

Do góry