reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Jagoodka to była trudna decyzja która we mnie rosła jak fasolka w moim brzuchu. ja miałam warunki starszne zimna woda po pierwsze z tym związene jakieś zakazenie juz wyleczone. stres mój mąż biegał i gadali razem z mamusią na mnie
więc podjęłam decyzję ze względu na dziecko i czekałam co na to mąż. Mąż
się budzi:) także chyba było warto ale było ciężko . Mam nadzieję że moje malenstwo nie ucierpiało przez stres bo nie wiem co zrobię ze sprawcami tego wszytskiego. Pozdróki dziewczynki i głowik do góry będzie dobrze zawsze po burzy wychodzi słonce

reklama
Reniferku, ja mam pytanie zauważyłam, że jesteś z Bydgoszczy. Czy orietujesz sie czy w Myślęcinku wszystko jest czynne o tej porze?? Za tydzien mamy gości i tak zastanawiam sie, gdzie sie wybrac bo ma być pogoda.

w myślęcinku czynne jest zoo a o innych atrakcjach niestety Ci nie powiem, bo ja sie narazie z małym skupiam na zoo...moze zebys była pewna na 100% zadzwoń tam sobie, beda lepiej wiedzieli niż ja...
Witryna Leśnego Parku Kultury i Wypoczynku - Kontakt

ja osobiście moge Ci polecic za myślęcinkiem w strone gdańska jest taka fajna knajpka po lewej stronie - jak byscie chcieli coś zjeśc, to tam są pyszne rzeczy,... nazywa sie ona "gościniec soplica";-)

Witam Dziewczynki :) narazie jeszcze nic nie powiedziałam ... mama wróciła z nocki więc dam jej czas żeby się wyspała ... Jestem kłębkiem nerwów odkąd tylko otworzyłam oczy dzisiaj.

Witam Dziewczynki :) narazie jeszcze nic nie powiedziałam ... mama wróciła z nocki więc dam jej czas żeby się wyspała ... Jestem kłębkiem nerwów odkąd tylko otworzyłam oczy dzisiaj.

będzie dobrze :tak: najważniejsze,że podjęłaś słuszną decyzję, aby z mama porozmawiać :tak:

i ja witam po weekendzie :tak::-D:tak:

wypoczęłam sobie, zrelaksowałam się i mogę zacząć nowy tydzień :tak: więc życze przyjemnego tygodnia :rofl2:

Bedzie dobrze zobaczysz. Pamietaj, ze chociaz my nie jestesmy na miejscu to duchem Cie wspieramy.
Reniferku chyba wiem, o jaką knajpke chodzi. Dziekuje za odpowiedz:-)
Witam, dziewczynki. Miłego dnia.

hey dziewczynki!!! Znowu poniedzialek, dni leca bardzo szybko:rofl2:
Dzis zaczynam sie powolutku pakowac 1 kwietnia sie przeprowadzamy :-):-):-)wszytsko superrr oprocz tego pakowania:angry:

iwona85cz trzymamy kciuki bedzie dobrze, ciesze sie ze taka decyzje podjelas, na pewno jest ona sluszna:tak::tak::tak:
milego poniedzialku Wam zycze;-):-)

Iwonka będzie dobrze, trzymam kciuki za rozmowę, musi byc dobrze.
Ja po dniu kobiet objedzona totalnie słodkimi pysznościami. U mnie dzisiaj zaczął się 11tc a wraz z nim mdłości, chyba, że to efekt wczorajszego obrzarstwa

Sarenka27 na pewno było warto! Niestety trudno ustrzec nasze dzidziulki przed stresem - tyle wszystkiego wokoło. Ale nie martw się! Na pewno Twoje maleństwo jest silne i pływa sobie w brzuszku beztrosko :-D
No i wkońcu, po wielkich trudach, zasłużyłaś na to, żeby szczęście zastukało do Twoich drzwi. Życzę Ci tego :-D

iwona85cz trzymam kciuki!! Odwagi!! Będzie dobrze!!:-D

A teraz pozwólcie, że pomarudzę, popłaczę i pokrzyczę!!! Aaaaaaaaaaaa:wściekła/y:
Wiecie co? Już nie mam siły. Dokładnie 9 tydzień męczę się z wymiotami!!
Wykorzystałam już w międzyczasie cały zaległu urlop, potem trochę pochodziłam do pracy, bo nie było zastępstwa. Ale przez to całe osłabienie i przemęczenie i nic nie jedzenie dostałam jakiegoś plamienia i 2 tyg byłam na l4. Od ubiegłego tygodnia znów chodzę do pracy. Trochę się męczyłam, ale udawało mi się wysiedzieć. Jeszcze po godzinach kazali mi zostawać :angry: A dzisiaj? Katastrofa! Mąż zawózł mnie do pracy na 7.30 i o 9 musiał zabrać. Wisiałam nad kibelkiem cały ten czas. A na śniadanko zjadłam tylko pół szklanki kaszki nestle dla dzieci :wściekła/y::no::angry:
Idę spać może będzie lepiej...
Przepraszam za marudy i dziękuję że jesteście;-)

reklama
Hej dziewczyny u mnie sprawa wyliczenia daty porodu nie jest taka prosta ponieważ wcześniej nie miałam okresu ok 3miesiace Jadnak robiłam testy regularnie co tydzień i wychodziły negatywne(dodam ze wcześniej miałam podejrzenie publicystycznych jajników:zawstydzona/y:) i taki jakoś nagle wyszły mi dwie kreseczki i na wizycie wyszło ze to 4 tc jednak gin powiedzial ze na nast wuizycie wszystko kompleksowo obliczy (czuje sie jakbym szła do ksiegowgo:-D)no wydaje mi sie ze bedzie to przełom wrzesnia i pazdziernika ale jakos tak przypisalam sie dowa u was tak miło i wesolo:-D

Do góry