reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Hey dziewczynki, mam nadzieje ze dzis bedzie lepszy dzionek niz wczoraj!!!!!!!

Gabis nic sie nie martw bedzie dobrze:tak:
... mam nadzieję że tym razem się uda, wierze w to całym sercem ... zdrowo się odżywiam, chodzę na spacery, zajadam sobie Prenatal :-) MUSI BYC DOBRZE!!!
Tym razem sie uda, trzymamy kciuki

reklama
Az Ci tego gina zazdroszcze :o)
Ja musze czekac do 26.03 :o(
Wprawdzie w przyszly poniedzialek musze zawiezc do kontrloli "Fiolke ze Zlotym" ale na USG to mnie pewnie nie wpuszcza :o(
Napisz jak wrocisz i ... wstaw zdjatko jesli dostaniesz :o)

Oj dziewczyny od rana tyle napisać?:-)
Ja zazwyczaj wstaję zaraz po 7 ale dziś wyjątkowo dobrze mi się spało jak J, wyszedł do pracy i całe łóżko było dla mnie :-D.
I swtałam troszeczke późno, także wszystko w biegu robiłam.

(.....)jak zobaczyłam moją kruszynkę jak majta rączkami i nóżkami to najchętniej nie wychodziłabym z gabinetu (a i tak leżałam tam około 30 min).

Jejku ale fajnie miałaś. Moja cała wizyta u Gin.trwała z 10-15 max minut , a maleńastwo widziałam i słyszałam może z 5 minut .
Poza tym trzymam kciuki, aby tym razem wszystko u ciebie było dobrze.

Sachmecia co do krwawienia z nosa to ja miałam przez parę dni zaraz na początku ciąży. Ale wsumie samoistnie przeszło.

dzień dobry :-)
dopiero wstałam ... Wy spać nie możecie że od 8 rano tu klikacie :-D idę po zakupy bo muszę coś zjeść na śniadanko ... coś wymyślnego :tak:

Jejku ale fajnie miałaś. Moja cała wizyta u Gin.trwała z 10-15 max minut , a maleńastwo widziałam i słyszałam może z 5 minut .
Poza tym trzymam kciuki, aby tym razem wszystko u ciebie było dobrze.

Udało mi się tyle tam leżec bo do USG wchodziłam jako pierwsza w kolejce :) na mnie testowali nowiutki sprzęt, a po za tym lekarz pokazywał lekarce jak dokładnie się go obsługuje.

Witajcie Dziewczyny!!!
Niebyło mnie od wczoraj od 16-tej a tyle do nadrobienia...
Mama Sówka bardzo mi przykro, podziwiam Cie za słowa jakie potrafiłas napisać,i brawa dla Narzeczonego ...chlopak pierwsza klasa. Wpadaj tutaj do nas...:-D
Dziewczyny a nam mieszkanie przez te wiatry zaczadziło i od wczoraj u rodziców z synkiem jestem...dzisiaj ide sie kłócic z włascicielem kamienicy,o szybki przeglad instalacji, bo jak nie to straz pozarna i policje zawiadomię. Szok...abym sie tułala po mieszkaniach rodziców jak mam swoje tylko takie w którym moge zasnac na wielki:angry::angry::angry:...nie wyobrażam sobie jak urodze, to co wtedy z niemowlakiem tez mam biegac po rodzicach...jedno dobre ze mam ich blisko:-)
Sorki ze taki temat, ale musiałam sie wygadać...

Mam jeszcze pytanie, dzis odebrałam wyniki kolejne z krwi...pomózcie mi je odczytać i napiszce czy to norma czy nie:
Antygen HBs 0,12
Toksoplazmoza 16,30lU/mL
Toksoplazmoza 0,19
o co tu chodzi??
Pozdrawiam i lece na rozmowę z wlascicielem domu:-D

reklama
Witam piątkowo.
Mama Sówka ściskam mocno, trzymaj się kochana

Ja teraz strasznie cierpię, jak do tej pory nie miałam żadnych mdłości, teraz za to są ze zdwojoną siłą. Myślałam że jak do tej pory nie było to po prostu nie będzie:baffled:

Do góry