reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
oli - z wróżbą ni wyszło bo obrączka cały czas się kręciła i nie mogłam jej uspokoić:confused: A może to znak, że dziewczynka??!! :-D

jagodkaaaa jak obraczka sie kreci w koleczko to bedzie dziewczynka:-)ale sprobuj przejechac dalej obraczka na nastepne lata i zobacz co bedzie sie dzialo!!! a obraczka kreci sie dokladnie nad wiekiem w ktorym obecnie jestes????;-)

Drogie mamusie!! Ja robilam sobie ten tescik po pierwszej ciazy i wyszlo mi ze pierwszy bedzie chlopczyk (rzeczywiscie byl wtedy juz na swiecie, bo jak wspomnialam robilam wrozbe po porodzie) :-):-D:-)

Teraz ponownie robilam ta wrozbe i wyszlo mi jadac od 20 lat dalej ze pierwszy bedzie chlopak(czyli potwierdzilo sie):-p:tak: a teraz nad liczba ktora podaje moj obecny wiek wychodzi ze dziewczynka:-):-D:tak:zobaczymy!!! oby sie sprawdzilo, bardzo chcemy miec parke!:-p:-D:tak::-)

A mi wychodzi chłopak i niby kręci się nad wiekiem w którym jestem / będę kiedy dzidzia przyjdzie na świa... no ładnie chłopak już się zapowiedział, a my z imieniem dla chłopca mamy problem.... hehehehe:-) ABYŚ BYŁ ZDROWY KOCHANIUTKI, CZEKAMY NA CIEBIE!!!

Mi sie w 1 ciazy sprawdzilo, robilam wrozbe w 2mc ciazy i byla dziewczynka z czasem kola byly coraz wieksze i szybciej sie krecil teraz robilam jeszcze przed zajsciem i caly czas wahadlo teraz tez i czuje ze bedzie chlopak, silny chlopczyk bo walczy dzielnie z przeciwnosciami losu jak to mowi moj gin

reklama
ninonka masz racje najwazniejsze jest by nasze dzieci byly zdrowe!!!! zdrowko przede wszystkim:tak:
No to zacznijcie wybierac rowniez imiona dla chlopca :-Dtak na wszelki wypadek!!!

U nas ciezko z imieniem dla chlopca, bardzooo ciezko!! Chyba drugiemu synkowi damy na imie Olivierek 2 he he:-D Bo wszytskie inne jakos nam nie podchodza:baffled:

Dziewczynka bedzie Klaudia!!:-):tak: Chociaz tydzien temu miala byc Lenka albo Amelka;-):-Dciekawe ile razy nam sie jeszcze pozmienia!!!

A jak u Was dziewczyny z imionami??? Myslicie juz o tym czy moze troche zawczesniej.???:happy::-p

KOCHAMY CIE SKARBECZKU I CZEKAMY!!!!:tak:

Do góry