ja mam taka ciotke wpaniala spokojna kobieta ma meza debila ktory aktualnie siedzi w pierdlu a ona chciala kiedys sie rozwiesc ale grozil nozem i powiedzial ze pozabija cala nasza rodzine wiec ona ze strachu na jego skiniecie zostala.
reklama
Elaine strasznie poruszyl mnie twoj post... z okazji,ze i ja nie mam za ciekawych wspomnien z dziecinstwa,tylko u mnie gorzej..mama pila. Tfu nie wiem czy gorzej,bo w sumie awantur w domu jako takich nie mialam,ale to bylo straszne.Powiem ci szczerze,ze jakos wyzbylam sie tego z pamieci i tak sie usmiecham i udaje,ze bylo nawet niezle. Aczkolwiek moja siostra to pamieta tylko zle chwile. takze wspolczuje ci strasznie i nie wiem co poradzic.Teraz masz swoja rodzinke i dbaj o nia najbardziej na swiecie,stworz taki dom jaki sama chcialas miec a wszystko JAKOS sie ulozy. To moj sposob na zycie
A mama... no cos,pewnie nigdy nie pojdzie na policje.."swoich" sie zawsze jakos chroni,mimo wszystko,mimo,ze sa zli. Zycze Ci swiat pelnych milosci :*
Kochane- nawet nie wiecie...ile mi otuchy dałyście- Waszymi ciepłymi słowami i tym, że tam gdzie jesteście teraz zatrzymałyście się na chwilkę i byłyście przez tą chwilkę przy mnie...Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna tak mocno, jak tylko potrafię. Jutro przy Wigilijnym stole trzymając opłatek w ręku będę z Wami myślami... DZIĘKUJĘ... :***
ewusek1203
Fanka BB :)
Moje drogie! Życzę wam zdrowych, spokojnych, pełnych uśmiechu, miłości i spokoju Świąt Bożego Narodzenia! Całuski dla wszystkich.
To właśnie tego wieczoru, gdy wiatr zimnym śniegiem dmucha - w serca złamane i smutne, cicha wstępuje otucha.
To właśnie tego wieczoru, od bardzo wielu już wieków, pod dachem tkliwej kolędy, Bóg się rodzi w człowieku.
Radosnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia .
życzy
Agnieszka z rodzinką
To właśnie tego wieczoru, od bardzo wielu już wieków, pod dachem tkliwej kolędy, Bóg się rodzi w człowieku.
Radosnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia .
życzy
Agnieszka z rodzinką
Świeciła gwiazda na niebie
srebrna i staroświecka.
Świeciła wigilijnie,
każdy ją zna od dziecka.
Zwisały z niej z wysoka
długie, błyszczące promienie,
a każdy promień – to było
jedno świąteczne życzenie.
I przyszli – nie magowie
już trochę podstarzali –
lecz wiejscy kolędnicy,
zwyczajni chłopcy mali.
Chwycili w garść promienie,
trzymają z całej siły.
I teraz w tym rzecz cała,
by się życzenia spełniły.
Leopold Staff
srebrna i staroświecka.
Świeciła wigilijnie,
każdy ją zna od dziecka.
Zwisały z niej z wysoka
długie, błyszczące promienie,
a każdy promień – to było
jedno świąteczne życzenie.
I przyszli – nie magowie
już trochę podstarzali –
lecz wiejscy kolędnicy,
zwyczajni chłopcy mali.
Chwycili w garść promienie,
trzymają z całej siły.
I teraz w tym rzecz cała,
by się życzenia spełniły.
Leopold Staff
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
ELAINE wiem o czym piszesz bo ja tez tak miałam. Stary pił , a z domu wyniósł się jak ja miałam ok 18 lat. Mama nie mogła dobrze dojść do siebie . Długo jeszcze stawała na baczność jak słyszała kroki w korytarzu. Niestety nie nacieszyła się długo wolnością bo zmarła w ciągu czterech lat.
A ja zagladam żeby Złożyć Wam najgorętsze zyczenia świąteczne. Zdrowych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Dużo ciepła i radości w rodzinnym i przyjacielskim gronie!!!!!!!!
A ja zagladam żeby Złożyć Wam najgorętsze zyczenia świąteczne. Zdrowych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Dużo ciepła i radości w rodzinnym i przyjacielskim gronie!!!!!!!!
drodka
Fanka BB :)
Dziewczyny-wszystkiego co najpiękniejsze, spokoju, miłości, radości, pięknych prezentów pod choinką, dużo ciepła i zrozumienia życzę Wam i Waszym Rodzinkom!!!
reklama