reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

witam w upalny dzionek i mam pytanko czy któraś z was kupowała te pampersy do pływania?jak one wygladaja to są jak majteczki? myslalam zeby kupic Wiki takie na plaze w sumie chodzi mi o cos szczelnego hehe bo zawsze ma pelno piasku w zwyklym pampersie mimo ze ma jeszcze stroj zawsze zalozony a nie chce zeby podrazniala jej sie pupka ;-)

reklama
Ja kupowałam te z ROssmana i Huggiesów to są chyba, na basenie sie sprawdzily, ale przed piaskiem one tak czy tak nie uchronią, bo są trochu luźne....

Dokladnie tak jak pisza dziewczyny :)
Swoja droga swietna sprawa,ze wymyslili takie pamersiaki do plywania.

Witam dziewczynki :)

Dzisiaj mamusia była pierwszy dzień w pracy i Igorek chyba nawet tego nie zauważył :-( Dzień spędził z babcią bo tata ma dalej noge w gipsie. Potem przez dwie godziny był u niani i podobno był grzeczny. Myślę więc że może damy rade i nie będzie wielkiej rozpaczy. Jak wróciłam to nawet nie chciał do mnie sie przytulić :-( Chyba się obraził że go zostawiłam hehe Od jutra mam popołudniowe zmiany więć będę widziała się z młodym tylko rano :-( No nic jakoś to będzie ...

Ostatnia edycja:
I ja sie witam!
Musze sie pochwalic,od czterech dni maly przesypia mi cale noce,wczesniej byly pobdtki srednio co 2,3 godz,bylam wyczerpana :(:(.Mysle,ze jest to wynikiem zakonczenia karmienia piersia,przeszlismy to naprawde niezauwazalnie,z dnia na dzien odstawailismy cyca,wczesniej cala noc mi wisial na nim:(,troszke przykro,ale mysle ze najwazniejsze mu dalam :).Teraz jest wieczorem mleczko mod. ok.240ml!!! A rano ok 6 woda,bo spragniony.
ps.Jaka jestem wypoczeta :):):)

reklama
Dooda gratulacje dla Nikodemka !!! Taki dorosły się robi hi hi :) A jaki musi być zadowolony że ma zreklasowaną mamusię hi hi

A mój Młody czasem śpi całą noc czasem się budzi różnie to z nim bywa.

Do góry