rezeda
Fanka BB :)
Dziewczyny od którego tygodnia USG robi się już przez powłoki brzuszne ?
Ja miałam ostatnim razem, czyli w 10t już przez brzuch
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny od którego tygodnia USG robi się już przez powłoki brzuszne ?
HEJ dzieki za odpowiedz.
A wczoraj znow mialam ostrą biegunke, ja juz nie wiem co jest grane nikt nie ma w domu tylko ja...co chwila musze robic sobie diete, no i jak tu dostarczac jakichs witamin dzidzi???
A ja idę na moje drugie usg 25lutego i gin mi powiedziała, że będę mieć jeszcze "dowciapne" mimo że to już końcówka 11tygodnia będzie.Ja miałam ostatnim razem, czyli w 10t już przez brzuch
ja też bym chciała mieć chłopczyka, najważniejsze żeby było zdrowe.jakie są zachciewajki na chłopczyka i jak przyszła mama może poczuć co tam w brzuszku siedzi..chciałabym już wiedzieć ale trzeba jeszcze poczekać niestetyA ja idę na moje drugie usg 25lutego i gin mi powiedziała, że będę mieć jeszcze "dowciapne" mimo że to już końcówka 11tygodnia będzie.
W ogóle to jestem bardzo ciekawa płci. No niestety trzeba jeszcze poczekać parę tygodni, a może i więcej (tfu tfu) Jestem ciekawa czy moje przeczucia co do chłopca są trafne. Większość znajomych już razem ze mną woła do brzuszka "Ryś". Tylko chłopak nie podziela mojego nosa do chłopaczka, on jest za dziewuszką, z tym że dla niej nie mamy wariantu imienia,a przynajmniej na razie jest ich wiele.
podobno więcęj rodzi się dziewczynek.na 8dziewczynek przypada 3chłopców.nie wiem ile w tym prawdy ale podobno tak jes t ja bym bardzo chciała chłopca ale najważniejsze żeby było zdroweJa zawsze mówiłam że chcę córcię:-) jak zaszłam w ciąże - zmieniłam zdanie chcę żeby było zdrowe, silne i kochane jak tatuś płeć nie jest ważna :-) chodź obie babcie potrzebują wnuczki bo mają samych wnuków
kroptusia napewno przed toba teraz 10dlugich dni ale napewno bedzie wszystko dobrze.bedziemy trzymac wszystkie mocno kciukija chcialam chlop dobrzedzieca bo mam coreczke a teraz to mi juz wszystko obojetne oby zdrowe poki co nie umiem sie jakos cieszyc bo czekam na ten wynik, cale dlugie 10 dni