reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Nic nie pomoglo, nawet Bepanthen...trooooche moje wlasne mleko tak polozna poradzila, smarowac brodawki mlekiem niech zaschnie i wietrzyc duzo piersi...zadne nakladki, kremy nic...nic nie dalo :-)

ps. B. nie pomogl a i tak kupilam 2 raz :-)
Aha no to faktycznie musiałaś się nacierpieć bo pamiętam jak to boli i mam nadzieję że przy drugim dziecku nie będę miała problemu z brodawkami, ale życie pokaże :tak::-)

reklama
Dziewczyny pisałyście o łykaniu wiesiołka i piciu herbatki z malin. Ja dzisiaj przeglądając gazetę (Dziecko lipiec2009) znalazłam porade położnej aby stosowac kapsułki z wiesiołkiem ale DOPOCHWOWO. :-):-)
I co wy na to

Hmmmm...o kurcze MagdaCha to teraz mnie zaskoczyłaś :)
Ja łykam od jakis 2 tygodni alepierwsze słysze aby je stosowac dopochwowo. napisz coś więcej co tam wyczytałaś...

oj brodawki to cięzki temat
a może wrzucajcie porady na wątek o laktacji co??
będzie dziewczynom łatwiej znaleść:tak::tak::tak::tak::tak:
ja tylko pobieżnie bo musze legnąć
wróciłam z KTG rozwarcie się powiększyło dwa skurcze wyszły na KTG ale lekarka mówi że jeszcze troszkę:tak::tak::tak::tak:
poczytam później bo padam
papa

reklama
Dziewczyny pomóżcie!
Czy ,ktoras z was robiła pod koniec badanie moczu?Ja wlasnie odebralam wyniki,zerknela w nie pielegniarka i powiedziala,ze sa zle tzn.wyszlo mi m.in:
-leukocyty 25leu/ul
-erytrocyty wyługowane 1-3
-erytrocyty swieze 1-3
-nablonki plaskie bardzo liczne
-nablonki okragle 0-2
-bakterie bardzo liczne
-pasma sluzu liczne
Wizyte u gin mam za 1,5 tyg,wiec dzwonilam do niego,ale przez tel za duzo sie nie dowiedzialam,kazal brac urosept 4x,no i powtorzyc badanie za kilka dni.Jak sie wyniki nie poprawia to mam przyjsc do niego wczesniej.
Powiedzcie mi skad takie zle wyniki??? No i czy to cos groznego?
Wielkie dzieki:-(

Do góry