reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

To od dzis zaczynam kasłanie :-D a ja tez nie wiem czy mi sie nie strzepi bo codziennie cos tam mam ale nie wiem czy to to bo bardziej jak sluz wyglada ...
A co do tego ile po czopie sie rodzi to czytalam ze zalezy od wygladu czopa jak jest podbarwiony krwia albo brazowawy to w kilka godzin lub dni a jak czysciutki i jasny to dlugo. Tez wlaczylam ten program na zone reality :tak:

reklama
liiiviia-ja tez nie mam ochoty na sprzatanie-i nawet za przegranie glupich zdjec z apartu na kompa i potem na ptyte zabieram sie juz od 3 dni, nie mowiac o innych sprawach ktore czekaja.....i czekaja.....az mi sie zachce:-D

Soyoyo- no właśnie, i później te prezenty to takie podzielone;-)..fundusze na pół idą hihihih;-)
Liiviia- mi się ten czop strzępił chyba już ze dwa tyg, takie paski śluzu itp, dziś wyleciały takie dwie galaretki okrągłe ...nie wiem, czy coś tam jeszcze we mnie tego jest;-)

no a ja bym mogła mieć prezent w postaci dzidziusia dla mamy i babci bo obie mają imieniny 1 września ale dzidzia mogłaby urodzić się dzień przed albo po bo 1 września to mi dziecko się zapłacze że ma święto a musi iść do szkoły - nie wiadomo czy za karę czy w nagrodę :-D:-D

taaakkk, i do końca życia Ci soyyo Dzidzia nie wybaczy, że taki prezent jej zrobiłaś;-). Co roku w prezencie na apel iść hihihihihi:-D

Właśnie kobitka rodzi w wodzie w tym programie...

taaakkk, i do końca życia Ci soyyo Dzidzia nie wybaczy, że taki prezent jej zrobiłaś;-). Co roku w prezencie na apel iść hihihihihi:-D

Właśnie kobitka rodzi w wodzie w tym programie...

Juz ogladalam kiedys ten oddcinek :tak: zdziwilo mnie ze przy dziecku rodzila ... jakos mi glupio by bylo i wogole taka smieszna pozycja na pieska

Liiviia- mnie też to jakoś przeszkadza...zauważyłam, że tam w ameryce to normalne, jak rodzina cała siedzi i się gapi, nie wspominając o dzieciach...:confused::baffled:
Ja nie chciałabym, żeby moje dziecko oglądało poród i tak sobie krążyło wokół...:baffled:

Balabym sie tak rodzic w domu ... nie wiadomo co sie z tym dzieckiem dzieje ani tetno nie sprawdzane ani nic ... ja nie wiem jak kobitki kiedys rodzily same ..

reklama
ja czekam na wrzesien-i obojetnie ktory ale nie chce sierpnia

bo pewna pani w mojej rodzinie-szwagierka-za ktora nie przepadam urodzila sie jakos pod koniec sierpnia-tylko ze nie pamietam dokladnie czy to byl 28 czy 29 i tak sobie pomyslalam oby moj syneczek tylko nie wybral sobie tej samej daty bo nie chce potem sluchac....o urodzil sie w ten sam dzien co Marzenka-brrr - NIE CHCE TEGO!!!! :baffled::no:

Do góry