reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Syla sexik to juz chyba raczej nie .... z tego co wiem po odejsciu czopa juz nie mozna bo wtedy infekcje mozna zlapac jak juz tam "otwarte"

Ja wlasnie bylam na spacerku oczywiscie wrocilam zasapana :-D zaliczylam kosmetyczke ostatni raz przed porodem i jest cacy ;-)

reklama
Moniczkaleg-milo ze sie odzywasz i fajnie ze Gabrysia bedzie miala rodzenstwo:-D:-D:-D No popatrz jakie zmiany:tak:
Zycze Was wszystkiego dobrego i czekamy na zdjecia Gabrysi:-)

Cześć dziewczyny! podpisuję się do tematu poruszonego przez liiiviiia i szyszunka, z tego co pamiętam któraś z Was miała rodzić na Jaczewskiego, dlatego potwierdzam brak miejsc i niekiedy nawet fakt posiadania lekarza tamtejszego nic nie pomaga, ja wczoraj zadzwoniłam aby sprawdzić czy to prawda co opowiadają koleżanki które tam ostatnio trafiły bądź chciały trafić, miła Pani na Izbie Przyjęć oświadczyła, że nie ma miejsc proszę szukać innego szpitala, więc ja do niej niech powie gdzie mam jechać bo trochę inne kierunki na Kraśnickie czy Staszica, a ona, że to mój biznes bo ona nie wie jak jest w innych Szpitalach, ale wie co u niej i że miejsc nie ma!!!! a jak nie wierzę to odda słuchawkę dyżurnemu lekarzowi . . . jestem przerażona, powiedzcie gdzie jechać jak mnie nie przyjmą do SPSK 4 ?:szok:

No ja chce rodzic na jaczewskiego i nawet innego szpitala nie bralam na mysl !! nie wiem co to bedzie i obawiam sie tego ale poczekam do poniedzialku bo mam wizyte i zobacze co mi gin powie on jest chyba zastepca ordynatora wiec co on powie to juz pewnie nic nie zmieni jak nie bedzie miejsc to nie bedzie ... i juz sie pomalu nastwiam ze tam raczej nie trafie bo nie chce liczyc ze "moze mnie wkreci" i musze sie nastawic na rozne mozliwosci ... Jak nie tam to chce na Staszica moja kolezanka w lipcu tam rodzila i byla bardzo zadowolona na krasnickich nie chce bo cos byla afera z tym oddychaniem dzieci ze tam jakies wiecznie problemy no i tam chyba jak najbardziej silami natury nawet nie ma szans na znieczulenie (podobno!! ) w kazdym razie slucham rad tych co gdzies rodzili bo ja nie mam pojecia ... modle sie tylko zeby na lubartowska nie trafic bo jeszcze nic pozytywnego o tym szpitalu nie slyszalam. Tylko teraz mam problem bo ja raczej karetke bede wzywac do porodu i nie wiem czy mnie nie zawioza tam gdzie sa po prostu miejsca bez mojego zdania niby mozna wybrac szpital ale jak nie ma miejsc to mysle ze nic do gadania miec nie bede ...

Pytalam o szpitale dziewczyn z lublina na forum i dostalam odpowiedz ze wszedzie jest przeludnienie i nawet do swidnika odsylaja :szok: ale dziwi mnie to bo nie maja na liscie swidnika do odsylki ... no i nie sadze ze na lubartowskiej nawet przeludnienie ...

Moniaczkaleg jak tak czytam twój opis porodu to aż ci zazrdoszczę że tak gładko i sprawnie Ci poszło:tak: super ze masz małą przy sobie. dużo zdrówka wam życze:-)
Mała jest słodziutka:-D:-D:-D:-D

Mam lekarza, ale on jest z Ginekologii Operacyjnej, a nie z Położniczego ...
Nie wiem jak zagaić z nim temat żeby położył mnie na Oddział, bo to chyba jedyne pewne wyjście, ja też zastanawiałam się nad Staszica bo te same kryteria co ty przyjęłam, a u nas w Puławach rzeźnia cesarka w ostateczności jak już im schodzisz z tego Świata.... w Garwolinie niektórzy się zachwycają, ale jakoś mnie to nie przekonuje, poza tym Ryki mają ładną nową porodówkę, ale zamkniętą z braku lekarzy, masakra. Mnie ostatnio koszmary męczą przez ten brak miejsc.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez wlasnie chcialabym zeby mnie polozyl ale znajac moje szczescie powie ze nic sie nie dzieje i nie ma po co ... tym bardziej ze i za 3 tyg moge dopiero urodzic ... zobacze jak bedzie wygladala ta wizyta jak juz mam jakies rozwarcie to zapytam go po prostu czy da rade zebym zostala a jak nie to trudno ...

Do góry